Gå til indholdKludekræmmerens håndklædebog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

105 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Opskrifter på 35 flotte strikkede håndklæder, som bliver sværere gennem bogen, så der er noget for både begyndere og øvede


Anmeldelser (1)


13. nov. 2019

35 opskrifter på nemme, sjove, smukke og fantastiske håndklæder. For dem, der elsker at strikke.

Bogen starter med et forord, der giver tips omkring pinde, garntykkelser og montering af stropper. Herefter følger et par nemme opskrifter, som nemt kan strikkes på en dag eller for to, selv for begynderen. Herefter følger lidt sværere opskrifter og til sidst kommer de sværeste, som er de opskrifter med de mest komplicerede mønstre. Til hver opskrift er der billeder, samt mønsterdiagrammer. Dette er tredje bog i Kludekræmmer-serien, de to tidligere er Kludekræmmerens nemme klude


Kludekræmmeren fortsætter


og Kludekræmmeren fortsætterBogen starter med et forord, der giver tips omkring pinde, garntykkelser og montering af stropper. Herefter følger et par nemme opskrifter, som nemt kan strikkes på en dag eller for to, selv for begynderen. Herefter følger lidt sværere opskrifter og til sidst kommer de sværeste, som er de opskrifter med de mest komplicerede mønstre. Til hver opskrift er der billeder, samt mønsterdiagrammer. Dette er tredje bog i Kludekræmmer-serien, de to tidligere er Kludekræmmerens nemme klude og Bogen starter med et forord, der giver tips omkring pinde, garntykkelser og montering af stropper. Herefter følger et par nemme opskrifter, som nemt kan strikkes på en dag eller for to, selv for begynderen. Herefter følger lidt sværere opskrifter og til sidst kommer de sværeste, som er de opskrifter med de mest komplicerede mønstre. Til hver opskrift er der billeder, samt mønsterdiagrammer. Dette er tredje bog i Kludekræmmer-serien, de to tidligere er Kludekræmmerens nemme klude og Kludekræmmeren fortsætter.

En fin strikkebog, der passer rigtig godt ind i trenden om bæredygtighed, da man her kan lave sine egne håndklæder. Opskrifterne er forståelige og nemme at overskue.

Man finder også opskrifter på strikkede håndklæder i Klude


, dog ikke så mange som i nærværende bogMan finder også opskrifter på strikkede håndklæder i Klude, dog ikke så mange som i nærværende bog.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019