Gå til indholdKlog på børn! : 10 artikler om børn og deres verden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

85 sider: ill. i farver

Udgivet

2010

Originaludgave

2010


Anmeldelser (1)


19. mar. 2010

Disse 10 interessante artikler om børn, børneliv og børnekultur i dagens Danmark kan læses af alle voksne med interesse i børn og deres tilgang til kulturens verden, det være sig både forældre og bedsteforældre samt professionelle faggrupper som pædagoger, lærere, bibliotekarer og kulturformidlere.

Slagelse Bibliotekerne er kendte for deres myreflittige, idérige og engagerede medarbejdere. Denne udgivelse er blevet til på baggrund af et projekt, som Slagelse Bibliotekerne startede i 2008 med formålet at gøre sig selv samt brugerne klogere på børn, børneliv samt kultur for børn. Ikke kun teoretisk, men også rent praktisk. Projektet bærer titlen "Børneuniversitetet - 10 foredrag om børn og deres verden". Denne bog indeholder 10 artikler baseret på disse foredrag af kendte forskere og kulturformidlere. Bogens temaer er bl.a. den moderne familie, børneliv i mediernes spejl, lysten til at lære samt sprogstyrkelse via leg og bevægelse.

Forfatterne til artiklerne har næsten alle sammen også skrevet andre artikler og bøger, som man kan læse videre i, hvis man får lyst til mere fordybelse i emnet.

Bogen er blevet til på baggrund af et spændende projekt og indeholder 10 interessante artikler skrevet af anerkendte forskere og kulturformidlere.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2010