Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Klog er noget, man øver sig på


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

187 sider

Udgivet

2016

Ophav

Sofie Münster(forfatter)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for forældre


Beskrivelse


Konkrete værktøjer til hvordan forældre kan lære deres børn selvkontrol og viljestyrke, og dermed give dem mulighed for træffe valg der giver gode karakterer, god selvfølelse, stærke sociale relationer og evnen til at forfølge deres drømme


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 4. mar. 2016

En bog med tips til forældre, der ønsker at lære konkrete værktøjer til, hvordan man kan hjælpe sine børn med at få succes i skolen og i livet.

Bogen er delt op i 4 dele. I del 1 introduceres den forskning der danner baggrund for bogen. I denne del introduceres begrebet selvkontrol også - et omdrejningspunkt for resten af bogen. I del 2 beskrives det, hvorfor børn ofte giver op, når de møder modstand. I del 3 og 4 er der konkrete værktøjer til hvordan man, som forældre kan hjælpe til at barnet finder styrke i modgang, samt hvordan man ruster sit barn til succes i hverdagen. Der afsluttes med et afsnit om, hvordan man kommer videre med værktøjerne og et afsnit med anvendte kilder. Sofie Münster har været direktør i LøkkeFonden og var med til at skabe DrengeAkademiet. Hun ejer i dag magasinet raisinglearners.com.

En god introduktion til hvordan, man kan styrke og hjælpe sit skolebarn, når det møder modstand. Det er fint med kombinationen af viden, forskning og konkrete værktøjer til, præcis hvordan man som forældre, kan tackle en given situation. Bogen bliver dermed let at gå til.

En anden udgivelse som giver forældre til skolebørn konkrete værktøjer til, at styrke børnene og hjælpe dem i udfordrende situationer er Hjernesmarte børnaf Anette Prehn.


Danske kommuner

Årg. 47, nr. 13 (2016)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 47, nr. 13 (2016)


Sundhedsplejersken

Årg. 39, nr. 4 (2017)

af

af

Inger H. Bünger

Årg. 39, nr. 4 (2017)Informationer og udgaver

2016

Bog

Sofie Münster

Politiken, 1. udgave

2016

Ebog

Sofie Münster

Politiken, 1. ebogsudgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Nota

2016

Lydbog (net)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Politiken

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Politiken

2016

Punktskrift

Sofie Münster

Nota