Gå til indholdKlog er noget, man øver sig på


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

187 sider

Udgivet

2016

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Konkrete værktøjer til hvordan forældre kan lære deres børn selvkontrol og viljestyrke, og dermed give dem mulighed for træffe valg der giver gode karakterer, god selvfølelse, stærke sociale relationer og evnen til at forfølge deres drømme


Anmeldelser (3)


4. mar. 2016

En bog med tips til forældre, der ønsker at lære konkrete værktøjer til, hvordan man kan hjælpe sine børn med at få succes i skolen og i livet.

Bogen er delt op i 4 dele. I del 1 introduceres den forskning der danner baggrund for bogen. I denne del introduceres begrebet selvkontrol også - et omdrejningspunkt for resten af bogen. I del 2 beskrives det, hvorfor børn ofte giver op, når de møder modstand. I del 3 og 4 er der konkrete værktøjer til hvordan man, som forældre kan hjælpe til at barnet finder styrke i modgang, samt hvordan man ruster sit barn til succes i hverdagen. Der afsluttes med et afsnit om, hvordan man kommer videre med værktøjerne og et afsnit med anvendte kilder. Sofie Münster har været direktør i LøkkeFonden og var med til at skabe DrengeAkademiet. Hun ejer i dag magasinet raisinglearners.com.

En god introduktion til hvordan, man kan styrke og hjælpe sit skolebarn, når det møder modstand. Det er fint med kombinationen af viden, forskning og konkrete værktøjer til, præcis hvordan man som forældre, kan tackle en given situation. Bogen bliver dermed let at gå til.

En anden udgivelse som giver forældre til skolebørn konkrete værktøjer til, at styrke børnene og hjælpe dem i udfordrende situationer er Hjernesmarte børn


af Anette PrehnEn anden udgivelse som giver forældre til skolebørn konkrete værktøjer til, at styrke børnene og hjælpe dem i udfordrende situationer er Hjernesmarte børn af Anette Prehn.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Drasbek Martinussen

Danske kommuner

Af

Tom Ekeroth

Årg. 47, nr. 13 (2016)

Sundhedsplejersken

Af

Inger H. Bünger

Årg. 39, nr. 4 (2017)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2016

Bog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016

Punktskrift

2016