Bøger / faglitteratur til børn

Klip til nye & gamle traditioner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
70 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2002
Ophav

Beskrivelse


Skabeloner og anvisninger på papirklip til valentins dag, allehelgensdag, jul og påske samt til sommer og fødselsdagsfester.
Side 6-7: Lykønskningskort (af karton med hjerter); side 8-13: Hjerter (som bordpynt af karton); side 20-21: Kænguruer (af karton); side 22-32: Påskepynt (Bordpynt af karton); side 28-29: Harer (af karton); side 30-31: Påskeæg (af karton); side 32-33: Kyllinger (af karton); side 34-37: Gækkebreve og vers (Gækkebreve); side 38-39: Sommerfugle (af karton); side 40-49: Lygter (af græskar, karton eller glas); side 40-56: Halloweenpynt (Lygter, bordpynt og masker); side 53-56: Masker (som græskar og flagermus af karton); side 58-59: Snekrystaller (af karton); side 64-71: Julekrybber (af karton).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2002

af

af

Bente Nielsen

d. 29. okt. 2002

Pynt til festen er temaet for Søren Thaaes tiende klippebog. Den koncentrerer sig om de nye traditioner Valentines Day og Halloween, men medtager også idéer til fødselsdage, sommerfester samt forskellige mærkedage. Lit nyt til jul og påske er der også blevet plads til. Søren Thaaes bløde, skæve og ret enkle former præger motiverne, der er livlige og charmerende. Hjerter, strudse, havfruer, skeletter og snemænd er nogle af de mange figurer, der anvendes til postkort, bord- og vinduespynt samt til anden dekoration. De fleste modeller er lette at lave ud fra de enkle og instruktive anvisninger med skabeloner i fuld størrelse. Bogen indledes med korte informationer om redskaber og materialer og fuldendes af en række indbydende fotos i flotte, spændende farver og med modellerne dekorativt arrangeret. En inspirerende og anvendelig klippebog for familien, der i fællesskab vil hygge sig med festforberedelserne.