Gå til indholdKlassisk køkkenstrik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

46 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


29 strikkeopskrifter på klude, grydelapper, håndklæder, viskestykker og varmere til kaffekanden i klassiske pastelfarver, og med mønstre, der har kendetegnet køkkenstrik siden oldemors tid . Opskrifterne er enkle med både diagram og forklaring


Anmeldelser (1)


26. okt. 2018

"Klassisk køkkenstrik" henvender sig både til begynderen, der gerne vil strikke karklude, og til den mere øvede, der er nået til mønstrede servietter og håndklæder.

29 opskrifter på strik, der kan bruges i køkkenet. Her er både klude, håndklæder, viskestykker og varmere til kaffekanden. Opskrifterne er enkle og med både diagram og forklaring. Farverne er klassiske pasteller, og mønstrene har været at se i køkkenstrik siden oldemors tid. Illustreret med fotos af Claus Dalby.

En fin lille strikkebog, der er super anvendelig til de kludestrikkere, der er ved at trænge til udfordringer. Det er dejligt med det klassiske tema - det er der mange, der efterspørger.

Vi har en del bøger om kludestrik, og de udlånes bredt. Det er fx Klude


Strikkede klude fra A til Ø


og Strikkede klude fra A til Ø. Denne har et lidt andet tema, fordi den netop har de helt klassiske opskrifterVi har en del bøger om kludestrik, og de udlånes bredt. Det er fx Klude og . Denne har et lidt andet tema, fordi den netop har de helt klassiske opskrifterVi har en del bøger om kludestrik, og de udlånes bredt. Det er fx Klude og Strikkede klude fra A til Ø. Denne har et lidt andet tema, fordi den netop har de helt klassiske opskrifter.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2018