Gå til indholdBøger / faglitteratur

Klasseledelsens dilemmaer : fortsatte magtkampe i praksis, pædagogik og politik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

398 sider

Udgivet

2014

Ophav

Lejf Moos(redaktør)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for læreruddannelse, for skoleledere, for lærere


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 28. nov. 2014

Grundbog i klasseledelse, som går et skridt videre end mange andre bøger om emnet og gør klasseledelse til mere end blot adfærds- og læringsledelse. Bogen har relevans for undervisere, skoleledere og lærerstuderende.

Der har gennem en årrække været stort fokus på uro i klasselokalet og ledelse af klasser både i skoleverdenen og i den skolepolitiske verden. Denne antologi er en omskrivning og udvidelse af Klasseledelse, som er tilpasset den udvikling og forandring, der er sket i den pædagogiske verden i mellemtiden. Bogen viderebringer viden om praksis i klasselokalet med inspiration til både klasseledelse og udvikling af læringsmiljøer.

Det er en virkelig god bog, som er meget teoretisk velfunderet. Hvilket gør bogen til en stor hjælp for lærerstuderende både i forbindelse med opgaver på studiet og deres kommende virke i grundskolen.

Klasseledelse er et af de store fokusområder i skoleverdenen i disse år, og der udgives derfor mange bøger om emnet, som eksempelvis den hurtigt læste Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløbKlasseledelse i praksis


og Klasseledelse i praksisKlasseledelse er et af de store fokusområder i skoleverdenen i disse år, og der udgives derfor mange bøger om emnet, som eksempelvis den hurtigt læste Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløb og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 13. feb. 2015

af

af

Karen Marie Beklar

d. 13. feb. 2015


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 52, nr. 3 (2015)

af

af

Mads Hermansen

Årg. 52, nr. 3 (2015)


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 52, nr. 3 (2015)

af

af

Henning Strand

Årg. 52, nr. 3 (2015)Informationer og udgaver

2014

Bog

Dafolo, 1. udgave

2014

Ebog

Dafolo, 1. udgave