Gå til indholdBøger / faglitteratur

Klar til børn : guide til sundhed og fertilitet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

230 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

Ophav

Else Marie Lehman(forfatter)

Beskrivelse


Guide til både kvinder og mænd om hvordan man optimerer sin fertilitet fx gennem kost og sund levevis, og med gennemgang af forskellige typer af fertilitetsbehandlinger


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 27. apr. 2009

Til alle par der ønsker at blive gravide og som oplever at det tager lidt tid at opnå resultatet.

Else Marie Lehman er uddannet cand.negot. og underviser i fertilitetsyoga. Desuden har hun selv været igennem fertilitetsbehandlinger, som i 2008 resulterede i en lille pige. Klar til børn : guide til sundhed og fertilitet fortæller om den mandlige og kvindelige anatomi, ægløsning, sædkvalitet, sund kost mm. Der gives gode bud på, hvad læseren selv kan gøre for at optimere fertiliteten. Til de tilfælde hvor det ikke er nok indeholder bogen en grundig gennemgang af det danske fertilitetssystem. Desuden er der et afsnit om de psykiske aspekter af fertilitetsbehandlingen, som kan være rigtig hårde for parforholdet. Sproget er til at forstå og indholdet er relevant for mange par.

I 2008 udkom bogen Fra barnløs til frugtbar som handler om PCOS og barnløshed. Klar til børn kommer ind på PCOS og mange andre aspekter af barnløshed og vejen ud heraf. Denne bog vil derfor tiltale flere.

Det er en rigtig god brugsbog med tips til, hvad du selv kan gøre for at optimere dine chancer for at blive gravid. Desuden hjælper bogen dig godt på vej gennem det danske fertilitetssystem, hvis det ikke lykkes dig at blive gravid af naturens vej. En indbydende bog om et for mange relevant emne.


Kristeligt dagblad

d. 25. apr. 2009

af

af

Karin Dahl Hansen

d. 25. apr. 2009Informationer og udgaver

2009

Bog

Else Marie Lehman

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave