Gå til indholdKim Larsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

31 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2018

genre/form

biografierOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Om den danske sanger Kim Larsens (f. 1945) liv og karriere


Anmeldelser (1)


20. apr. 2018

En god og interessant bog om en af Danmarks kendeste musikere, Kim Larsen. Bogen henvender sig til unge læsere fra ca. 7 år.

Et portræt af Kim Larsen fra hans fødsel i 1945, op gennem hans musikkarriere med Gasolin og til hans solokarriere. Der fortælles om Kim Larsens forsøg på at slå igennem i USA, om nogle af hans største hits, "Midt om Natten" og "Jutlandia". I bogen er der trykt en liste med de kendeste sange. Bogen afsluttes med en side "Vil du vide mere?", hvor der er links til musikken og til nyheder om Kim Larsen samt et overblik over vigtige årstal.

En rigtig god bog, der i tekst og billeder fortæller om hele Danmarks Kim Larsen. Der er flere tankevækkende kapitler fx det, der omtaler at Kim Larsens sange er nemme at synge med på, og at de bruges i mange forskellige sammenhænge og kapitlet Musik-børn, der præsenterer to af Kim Larsens børn, Hjalmar og Sylvester, der også laver musik. Bogen er meget levende sat op, ikke to sider er ens. Sproget er formuleret i korte sætninger og uden brug af for svære ord.

Kan relateres til Jakob Martin Strid


der også er et portræt af en kendt dansk kunstnerKan relateres til Jakob Martin Strid der også er et portræt af en kendt dansk kunstner.

Lektørudtalelse

Af

Boy Olesen


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Bog

2018

Lydbog (net)

2018