Bøger / faglitteratur / øvelser

Kilden : når du åbner dit sind, forvandler du dit liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
275 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Om at lære at bruge visualisering til at skabe nye neurale netværk i hjernen, hvordan vi kommer ud af negative tankemønstre, og hvordan vi tiltrækker det, vi virkelig ønsker os. Kombinerer spiritualitet med ny viden om hvordan hjernen fungerer.

Indhold

Videnskab og spiritualitet ; Din elastiske hjerne ; Den smidige hjerne ; Fyr op under kilden


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 1. okt. 2019

Lær at beherske din hjerne, så du kan ændre dit liv, genstarte din motivation og sætte en stopper for negativiteten. For dem, der gerne vil kombinere videnskab og spiritualitet.

Med baggrund i den nyeste kognitive neurovidenskab og egen erfaring som coach introducerer læge, hjerneforsker og forfatter Tara Swart måder at "omskole hjernen på, så den styrer vores handlinger og følelser i retning af at manifestere vores dybeste drømme". Vi bliver bl.a. præsenteret for begreber som den elastiske hjerne og den smidige hjerne, for hvordan man omstrukturerer sine nervebaner, for at se fiasko i et nyt lys, samt for en række helt praktiske øvelser og teknikker. Der afsluttes med bibliografi og noteapparat.

En anderledes tilgang til og præsentation af tænkning og systemer, der har været brugt til selvudvikling gennem generationer. Interessant, letlæst, tankevækkende og praktisk anvendelig.

"Kilden" tager ideologien fra The secret - hemmelighedenVisualiseringOm at skrive dagbog og bakker den op med moderne videnskab. Bogens praktiske øvelse lægger sig op ad klassikere som Shakti Gawains Visualisering og Om at skrive dagbog"Kilden" tager ideologien fra The secret - hemmeligheden og bakker den op med moderne videnskab. Bogens praktiske øvelse lægger sig op ad klassikere som Shakti Gawains og Om at skrive dagbog"Kilden" tager ideologien fra The secret - hemmeligheden og bakker den op med moderne videnskab. Bogens praktiske øvelse lægger sig op ad klassikere som Shakti Gawains Visualisering og .


Nyt aspekt

Årg. 52, nr. 1 (2020)

af

af

Siv Johansson

Årg. 52, nr. 1 (2020)