Gå til indholdKick-ass : fra kælder til milliard : min historie om Just-Eat og livet som iværksætter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

297 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

genre/form

biografierOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Om Jesper Buchs (f. 1975) liv og karriere som iværksætter og ophavsmand til den online pizzaservice Just-Eat


Anmeldelser (2)


31. aug. 2012

Pænt mange læsere til biografier om succesrige og farverige erhvervsfolk. Denne vil måske også trække lidt yngre læsere, der genkender konceptet www.Just-Eat.dk.

Den succesrige iværksætter Jesper Buch (f. 1975), som på bogens forside, står nonchalant smilende lænet op af en Maserati, fortæller her, i samarbejde med Mai Bakmand, om sit erhvervseventyr. Et eventyr som tager fart i Oslo år 2000, hvor en simpel pizza-hunger, får ham til at lede forgæves på nettet. Den oplevelse føder ideen til www.Just-Eat.dk. En virksomhed som Jesper Buch i 2010 sælger sin del af. Nu kan han så leve drømmen om økonomisk frihed helt ud. Biografien er et mix af den personlige historie, hvor JB fx indrømmer at han i ungdommeligt overmod i 1990erne er med til at male testiklerne røde på en kommunalt ejet skulpturel tyr i Kolding, krydret med velmente råd til andre håbefulde iværksættere. Rådene er i bogen fremhævet med en anden tekstfarve. Biografien følger kronologisk udviklingen af www.Just-Eat.dk fra idefase til succes. At kærlighed som altid spiller en vigtig rolle vidner fx 2 kapitel-overskrifter om: "Restauranten og kærligheden, der gik op i druk" og "Økonomisk uafhængig og ny kærlighed".

Sammenlignelig med andre farverige og underholdende erhvervsbiografier som Magtens korridorer : en iværksætters bekendelser, 2012, af Jesper Øhlenslæger eller fx Wall Street fra 2011 af Per Wimmer.

Farverig erhvervsbiografi, der potentielt trækker pænt mange læsere på de fleste biblioteker.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 16. sep. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2013

Bog

2012

Ebog

2012