Gå til indholdKendt og knust


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

188 sider: ill.

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Fie Laursens (f. 1996) personlige beretning om omkostningerne ved at være realitystjerne og hvordan hun har valgt at droppe stoffer og delvist alkohol


Anmeldelser (1)


23. maj. 2019

Fie Laursen fortæller om bagsiden af medaljen ved at være en kendt realitystjerne. Bogen kan læses af alle med interesse for den danske realityverden.

I 2017 udkom Fie Laursens første bog Min ærlighed


, og denne nye bog tager fat, hvor den første slap. Fie har gennem mange år skrevet dagbog om forskellige problemer. Dagbogen har hun brugt som baggrund for denne bog, der skal hjælpe andre unge til at se, at de ikke er alene med deres problemer. Hun fortæller, hvordan hun har valgt at droppe stoffer og delvist alkohol, og hvordan det har åbnet en hel ny side af hende. Hun beretter om at være usikker på sig selv, selvom hun signalerer selvsikkerhed i medierne, ligesom hun opfordrer selvskadere til at stoppe med at skade sig selv. Hun fortæller om at indgå i et voldeligt forhold, og hun dedikerer et helt kapitel til sin store kærlighed, Frederik. Bogen indeholder en lang række fotos af Fie LaursenI 2017 udkom Fie Laursens første bog Min ærlighed, og denne nye bog tager fat, hvor den første slap. Fie har gennem mange år skrevet dagbog om forskellige problemer. Dagbogen har hun brugt som baggrund for denne bog, der skal hjælpe andre unge til at se, at de ikke er alene med deres problemer. Hun fortæller, hvordan hun har valgt at droppe stoffer og delvist alkohol, og hvordan det har åbnet en hel ny side af hende. Hun beretter om at være usikker på sig selv, selvom hun signalerer selvsikkerhed i medierne, ligesom hun opfordrer selvskadere til at stoppe med at skade sig selv. Hun fortæller om at indgå i et voldeligt forhold, og hun dedikerer et helt kapitel til sin store kærlighed, Frederik. Bogen indeholder en lang række fotos af Fie Laursen.

Fie Laursen udleverer endnu en gang sig selv med det formål at hele andre og få dem til at forstå, at de ikke står alene med deres problemer. Fie Laursen er Fie Laursen og uden at udlevere sine mest private sider, ville hun ikke være den reality-stjerne, hun er. Hendes følgere elsker hende for det, og derfor vil de også elske denne bog.

I samme genre findes bl.a. Se mig


I samme genre findes bl.a. Se mig.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019