Gå til indholdKeld & Hilda : par nr. 1


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

209 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En fotobiografi om Keld og Hilda Heicks liv fra barndom til nutid. For læsere af biografier


Anmeldelser (1)


29. okt. 2021

En fotobiografi om Keld og Hilda Heicks liv fra barndom til nutid. For læsere af biografier.

Bogen indledes med et fint forord af Jørgen de Mylius, hvorefter den gennemgår Keld og Hilda Heicks liv fra det første møde i barndommen og frem til nutiden. Der fortælles primært kronologisk, men med enkelte afstikkere. Det handler både om deres forhold, som begge deres forældre prøvede at forhindre og om deres professionelle virke og om deres private liv. Der fortælles dels gennem en masse fotos, bl.a. fra Heick-parrets private samling, og dels gennem Keld og Hilda selv. Det er markeret de fleste steder, hvem der fortæller hvad.

Rigtig fin og flot biografi om et par, som de fleste i Danmark kender. Den giver et fint indblik i Heick-parrets liv, også de dele der måske ikke har været lige lette. Alle billederne undervejs understreger fint fortællingen.

En anden fotobiografi om parret er Keld & Hilda Heick


Duet for livet


af Henrik Nielsen. Der er også biografien Duet for livet af Michael Holbek Jensen fra 2009En anden fotobiografi om parret er Keld & Hilda Heick af Henrik Nielsen. Der er også biografien af Michael Holbek Jensen fra 2009En anden fotobiografi om parret er Keld & Hilda Heick af Henrik Nielsen. Der er også biografien Duet for livet af Michael Holbek Jensen fra 2009.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Bøcher Roesen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021