Gå til indholdKastanjemanden : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

523 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Makkerparret Thulin og Hess fra drabsafdelingen i København skal opklare en række grumme og bestialske kvindemord begået af en sadistisk og koldblodig seriemorder og som tilsyneladende involverer socialministeren


Anmeldelser (6)


17. maj. 2018

Utrolig nervepirrende og uhyggelig krimi. Makkerparret Thulin og Hess skal opklare en række blodige og bestialske kvindemord begået af en koldblodig seriemorder, som altid er ét skridt foran politiet. Mest for læsere af blodige krimier og ikke for den sarte læser.

Naia Thulin og Mark Hess fra drabsafdelingen i København, får til opgave at opklare en række bestialske og grusomme mord på en række kvinder. Men jagten på den sadistiske seriemorder viser sig at være særdeles vanskelig og de har ikke meget at gå efter. De eneste fællesnævnere er tilsyneladende, at kvinderne alle havde børn og at morderen efterlader små kastanjemænd på gerningsstedet. Samtidig forsøger socialministeren Rosa Hartung at vende tilbage til en normal hverdag efter et års orlov. Hendes 12-årige datter Kristine forsvandt på vej hjem fra en håndboldkamp og snart er Thulin og Hess overbeviste om, at der er en sammenhæng mellem Kristines forsvinden og mordene.

En gennemført og uhyggelig krimi som kræver stærke nerver hos læseren. Bogen er velskrevet og svær at lægge fra sig på trods af, til tider, ret voldsomme og ubehagelige afsnit.

Ønsker man at læse lignende krimier, kan Hypnotisøren


Flagermusmanden


af Lars Kepler anbefales. Ligeledes kan Jo Nesbøs krimiserie om politibetjenten Harry Hole anbefales, første bog i serien hedder FlagermusmandenØnsker man at læse lignende krimier, kan Hypnotisøren af Lars Kepler anbefales. Ligeledes kan Jo Nesbøs krimiserie om politibetjenten Harry Hole anbefales, første bog i serien hedder Ønsker man at læse lignende krimier, kan Hypnotisøren af Lars Kepler anbefales. Ligeledes kan Jo Nesbøs krimiserie om politibetjenten Harry Hole anbefales, første bog i serien hedder Flagermusmanden.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 4. jul. 2018

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. jun. 2018

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 17. jun. 2018

Weekendavisen

Af

Christian Dorph

d. 13. jul. 2018

Børsen

Af

Line Rasmussen

2018-06-08


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Ebog

2018

Bog

2021

Bog

2019

Bog

2018

Bog

2018

Bog

2018

Punktskrift

2019

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018