Gå til indholdBøger / faglitteratur / biografier

Kasper Hjulmand - fodbolddrømmer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

395 sider

Udgivet

2022

Ophav

Morten Glinvad(forfatter)
Genre og formbiografier

Beskrivelse


Om hvordan Kasper Hjulmand forvandlede landsholdet til igen at blive populært og noget, der kan samle nationen. Ny udvidet udgave af biografien om Danmarks populære træner for herrefodboldlandsholdet. For læsere af bøger relateret til fodboldlandsholdet


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 25. aug. 2020

Interessant og velskrevet biografi om den danske landstræner i fodbold, Kasper Hjulmand. Han fortæller åbent og reflekterende om bl.a. det danske landshold. For læsere som interesserer sig for fodbold og landsholdet.

Vi hører både om tiden op til Hjulmands ansættelse som landstræner, om hans barndom på Djursland og hans fodbolddrømme. Om både at være træner for den danske klub FC Nordsjælland og i udlandet, i Mainz, hvor han blev fyret. Vi hører også om de forskellige syn og opfattelser som Hjulmand og Åge Hareide har på fodboldideologi, sejre og nederlag, og om Hjulmands filosofiske søgen efter danskhed. Hjulmands arbejde som træner bliver også påvirket af coronavirussens indtog, men han ser en mulighed for genstart af fodbolden verden over. Forordet er skrevet af Morten Olsen.

En god bog som bør stå på ethvert større bibliotek. Biografien er både underholdende, interessant og reflekterende. Et ærligt portræt.

Et par andre bud på biografier om danske landstrænere er SeppMirakelmageren - Richard Møller Nielsen


af Christoffer Rosenløv Stig Christensen eller Mirakelmageren - Richard Møller Nielsen af Nils Finderup og Martin DavidsenEt par andre bud på biografier om danske landstrænere er Sepp af Christoffer Rosenløv Stig Christensen eller af Nils Finderup og Martin Davidsen.


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2022

af

af

Henrik H. Pedersen

d. 2. dec. 2022

Om hvordan Kasper Hjulmand forvandlede landsholdet til igen at blive populært og noget, der kan samle nationen. Ny udvidet udgave af biografien om Danmarks populære træner for herrefodboldlandsholdet. For læsere af bøger relateret til fodboldlandsholdet.

Nærværende bog er 2. udgave af Kasper Hjulmand - fodbolddrømmer, som udkom i 2020, dvs. lige omkring da COVID-19 for alvor tog fat, og hvor Kasper Hjulmand skulle genstarte et nyt landshold. Denne udgave er udvidet med diverse kapitler om perioden efter 2020, hvor Hjulmand har løftet landsholdet til et meget populært niveau, bl.a. igennem kvalifikation til VM, semifinale i EM og så er der selvfølgelig historien om Eriksen. Man får dog stadig historierne fra 1. udgave vedrørende Hjulmands fodboldkarriere, især som træner, herunder mesterskabs-sæsonen for FC Nordsjælland i 2012.

Meget fin udvidet 2. udgave i forhold til 1. udgaven fra 2020, hvor verden næsten gik under, og Hjulmand for alvor tog fat med det nye landshold. Det giver glimrende mening med ny udgave her, for der er tilføjet væsentlige emner, erfaring, kampe, kvalifikationer og slutrunder. Den nye forside er endda bedre med en jublende Hjulmand med knyttet sejrs-næve.

I samme stil Findes bl.a. Richard Møller Nielsen - mirakelmagerenSepp


og SeppI samme stil Findes bl.a. Richard Møller Nielsen - mirakelmageren og .


Berlingske tidende

d. 10. sep. 2020

af

af

Jakob Genz

d. 10. sep. 2020


Weekendavisen

d. 28. aug. 2020

af

af

Asker Hedegaard Boye

d. 28. aug. 2020Informationer og udgaver

2022

Bog

Morten Glinvad

Gyldendal, Ny udgave 2022

2020

Bog

Morten Glinvad

Gyldendal, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Peter Pilegaard

Gyldendal

2022

E-bog

Morten Glinvad

Gyldendal, Ny udgave 2022

2020

E-bog

Morten Glinvad

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (online)

indlæser: Peter Pilegaard

Gyldendal, Ny og udvidet udgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Peter Pilegaard

Nota

2020

Lydbog (online)

indlæser: Peter Pilegaard

Gyldendal