Gå til indholdKarolines børnenes livretter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

221 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Kogebog for børn og deres voksne med opfordring om fælles madlavning af såvel klassiske som moderne retter i børnefamilien. Der er fokus på aftensmad, madpakker og den søde tand


Anmeldelser (1)


15. jul. 2014

Bogen henvender sig til børn, der gerne vil i gang i køkkenet, men også til deres voksne, idet de opfordres til at tage børn med i køkkenet. Bogen har en fin og indbydende forside, der formidler sig selv.

Karolines Køkken har gennem årene udgivet en række kogebøger, der hver især har været tilegnet emner såsom brød, kager, sommermad osv. Nærværende bog er tilegnet børnene og deres voksne med et ønske fra udgiveren om at gøre madlavning til et fælles projekt i familien. Der er lagt vægt på at opskrifterne er lette at gå til, og der er tips til at leve grønnere i børnefamilien. Der er klassiske og moderne retter til aftensmad, tips og ideer til madpakkerne og sluttelig opskrifter på kager og desserter. Udover opskrifterne er der et afsnit til forældrene med gode råd i forhold til at have børn i køkkenet, samt et afsnit dedikeret til børnene med reglerne i et køkken, som sikrer at de kommer godt i gang. Opskrifterne illustreres med indbydende fotos.

Helle Brønnum Carlsen udgav i 2007 Børn i køkkenet, der på mange måder minder om denne kogebog i opbygningen med de gode råd til både børn og forældre, nærværende bog er dog mere udbygget og byder på langt flere opskrifter.

En inspirerende kogebog for børn og deres voksne med opfordring om fælles madlavning af såvel klassiske som moderne retter i børnefamilien. Der er fokus på aftensmad, madpakker og den søde tand, altsammen pakket ind i et indbydende layout, der nok skal trække udlån på biblioteket.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Ebog

2015

Ebog

2014

Bog

2014