Gå til indholdKarma, synkronicitet og mod


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

183 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


27. sep. 2019

Spirituel bog, der omhandler emnerne karma, synkronicitet og mod, fortalt ud fra Rikke Hertz' professionelle virke som spirituel ledelsescoach og hendes private historie. For voksne med interesse for spiritualitet og selvhjælp.

Bogen er bygget op med gennemgang af henholdsvis karma, synkronicitet og mod. Derimellem er der flettet små zenhistorier, der er gået i arv fra generation til generation. Hvert af de tre hovedbegreber behandles også praktisk, idet der er 10 kærlige udfordringer til at få bedre karma, synkronicitet eller mod. Bogen diskuterer videnskab og spiritualitet, som forfatteren ikke ser som modsætninger. Der indgår mange personlige historier fra forfatterens arbejds- og kærlighedsliv. Bogen slutter med et fokus på kontakten til ens sjæl og taknemmelighedens store betydning.

Forfatteren skriver meget direkte og letlæst om emner, som for den udefrakommende kan være svære. Passionen og lysten til at inddrage andre i spiritualiteten stråler ud af bogen. For nogen vil de mange private historier fylde meget.

Forfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælp


The secret - hemmeligheden


Spirituel


og The secret - hemmeligheden SpirituelForfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælp og SpirituelForfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælp og The secret - hemmeligheden Forfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælp og The secret - hemmeligheden Spirituel.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2020

Ebog

2019