Gå til indholdKampen om magten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

116 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2015


Beskrivelse


De Ukendte er nået til 4. runde i Galaxyturneringen og spiller nu om en plads i finalen, men det bliver sværere og sværere for Tim at skjule spillet for sin familie


Anmeldelser (1)


9. nov. 2015

"De Ukendte" er nået til 4. runde i Galaxyturneringen og spiller nu om en plads i finalen, men det bliver sværere og sværere for Tim at skjule spillet for sin familie. For de 9-12-årige der har læst de foregående 3 bind i "Gamerz".

Næste del af spilturneringen Galaxy foregår i en nuttet fantasy-verden som bestemt ikke falder i Tims smag, da den klart er for "nuttet" for en sej fyr som ham. Hans hold er kommet langt i turneringen, men Ludos hemmelighedskræmmeri er ved at slå splid mellem spillerne, og selvom det er vigtigere end nogensinde at de holder sammen, har Tim besluttet sig for, at tage et opgør med ham inden banen slutter. I den virkelige verden har Tim dog et langt alvorligere problemer, da hans forældre har besluttet sig for at tage familien på kanotur den dag semifinalen skal spilles, og så vil Tim ikke kunne finde strøm til sit spil.

Det er en fantastisk god serie, og dette bind holder den gode tone, men får denne gang blandet lidt mere alvor ind i handlingen. Det er endnu en gang Jan Solheim, som har lavet en samling virkeligt, fantastiske illustrationer til historien.

Andre gode bøger om computerspillende helte som kan anbefales er Chris Bradfords Gamer


Djævelens Hule


og Dennis Jürgensens klassiske Djævelens HuleAndre gode bøger om computerspillende helte som kan anbefales er Chris Bradfords Gamer og Dennis Jürgensens klassiske Andre gode bøger om computerspillende helte som kan anbefales er Chris Bradfords Gamer og Dennis Jürgensens klassiske Djævelens Hule.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2015

Bog

2015

Ebog

2015