Gå til indholdKamp til stregen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

351 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Ishockeyspilleren Tucker tror på kærlighed ved første blik. Sabrina har kun fokus på én ting: at komme ind på jurastudiet på Harvard, men alle skal jo have noget god sex ind imellem


Anmeldelser (2)


21. feb. 2017

Ishockeyspilleren Tucker tror på kærlighed ved første blik, men Sabrina James vil bare have noget hot og uforpligtende sex. Romantisk 4. og sidste bind i den forførende "Off Campus"-serie, som startede med Aftalt spil


Ishockeyspilleren Tucker tror på kærlighed ved første blik, men Sabrina James vil bare have noget hot og uforpligtende sex. Romantisk 4. og sidste bind i den forførende "Off Campus"-serie, som startede med Aftalt spil.

Tucker er ikke en vild scorekarl ligesom resten af hans ishockeyspillende roommates. Han tror på kærlighed ved første blik og vil gerne stifte familie efter college. Da han møder den smukke og forførende Sabrina James, bliver han vanvittigt forelsket. Sabrina bor sammen med sin mormor og fordrukne stedfar i et faldefærdigt hus. Hun har kun fokus på én ting: At komme ind på jurastudiet på Harvard og at tjene penge nok til at kunne klare sig igennem studiet. Der er ikke plads til kærlighed i Sabrinas liv, men alle skal jo have noget god sex ind i mellem.

Elle Kennedy fortsætter serien i vanlig underholdende stil, med masser af hot sex og romantik. Der er flere henvisninger til personerne i de andre "Off Campus"-bøger, men denne kan sagtens stå alene.

Rigtig god underholdning, som nærmer sig niveauet for Simona Ahrnstedts Arvingen


Dublin Street


og Dublin street af Samantha YoungRigtig god underholdning, som nærmer sig niveauet for Simona Ahrnstedts Arvingen og Dublin street af Samantha YoungRigtig god underholdning, som nærmer sig niveauet for Simona Ahrnstedts Arvingen og Dublin street af Samantha Young.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2017-04-25


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Bog

2017

Ebog

2017