Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kama sutra ekspert : erotikkens glæder trin for trin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
240 sider: ill. i farver
Udgivet
2012
Ophav
Genre og form
vejledninger

Beskrivelse


Farvefotos af en lang række klassiske samlejestillinger fra den klassisk indisk elskovskunst, suppleret med kortfattet tekst, som bl.a. forklarer, hvad der tænder de involverede og hvad der evt. kan slukke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2012

af

af

Alma Lind Jensen

d. 19. sep. 2012

Inspiration til et mere varieret sexliv er vel først og fremmest, hvad bogen kan bruges til. Den vil gøre sig smukt i en udstilling om parforhold og erotik.

Kama Sutra er klassisk indisk elskovskunst. Det foregår sådan set på samme måde, som mennesker udfører sex overalt på kloden, men er kendetegnet ved et utal af stillinger, som har eksotiske navne som strudsens hale, at flække bambussen mm. Nærværende titel viser et repræsentativt udsnit af stillingerne, som i øvrigt kan beses i Kama Sutra-templer i Indien. Den ret kortfattede tekst understøtter billederne - som er farvefotos af smukke, nøgne mennesker. Hver stilling har en lille tekst, som forklarer, hvad der tænder de involverede, hvad der evt. kan slukke. I bogens indledning noget generelt om forførelseskunst, omfavnelser, kys og kærtegn som oplæg til den egentlige leg. Ellers går det løs på lagnerne side op og side ned i mere og mere avanceret teknisk udførelse. Frækt? Nej, slet ikke. Nærmest bare for meget.

Vi har gennem årene fået adskillige bøger på dansk om dette delikate emne senest Kama Sutra erotika, 2011.

Ny Kama Sutra-bog med farvefotos af en lang række klassiske samlejestillinger, suppleret med tekst. Bogen lægger op til mange fornøjelige stunder og eksperimenter, men føjer hverken poesi eller ny indsigt til, hvad der kendes i forvejen.