Bøger / faglitteratur / bagebøger

Kager fra Samvirke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
88 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
bagebøger, opskrifter

Beskrivelse


Inspiration til kagebagning - de bløde, de cremede og de sprøde. Med bagetips og om, hvilke råvarer der resulterer i de bedste kager samt lidt om, hvilket køkkengrej man får mest glæde af i kagekøkkenet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 18. juli 2014

Denne kogebogsserie fra Samvirke henvender sig til samme målgruppe, som brugte tilsvarende serie fra Brugsen, dvs. de der gerne vil have inspiration til lettere, brugsvenlige opskrifter.

Både bogen om kager og bogen om brød, grød og korn er små samlinger med 30 opskrifter i hver bog, der hører til en serien Mad fra Samvirke. Kager fra Samvirke indeholder grundlæggende information om kagebagning, de bløde - incl. kagetips og nyttigt udstyr i køkkenet, de cremede - incl. kaffe, te m.fl. drikkevarer samt lidt om at vælge råvarer og sidst, men ikke mindst, de sprøde. Brødbogen indeholder lidt om at spise og kende sit korn, rugprodukter, hvedeprodukter, speltprodukter, havreprodukter og bygprodukter. Bagest i begge bøger findes baggrundsinformation omkring disse kogebøgers tilblivelse. Grundstenen i Samvirkes serie er de dagligdags råvarer, der herigennem skal inspirere læserne til at lave god og overkommelig mad ud fra letlæste opskrifter.

Som nævnt er disse bøger en pendant til en tidligere udgivet serie på 30 titler fra Brugsen, der blev udgivet i perioden 1978-1994. Dette er en lidt mere moderne udgave, der også minder om de nyligt udgivne klassikkere fra Karoline-serien.

Små, brugbare bøger fra Samvirke med overkommelige opskrifter, der forhåbentlig vil blive slidt ligeså meget som de gamle hæfter fra Brugsen.