Bøger / faglitteratur til børn / bagebøger

Kage ABC : en kage til hvert bogstav


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
77 sider: ill. i farver
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
bagebøger, opskrifter
Målgruppe

For 6-16-årige


Beskrivelse


Bagebog med opskrifter på kager til hvert bogstav i alfabetet, så du kan bage alt fra kanelsnegle til linser og zucchini-kager. Alle opskrifter har trin-for-trin vejledning.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2020

af

af

Marion Tirsgaard

d. 7. juli 2020

Bagebog med opskrifter på kager til hvert bogstav i alfabetet. Fra 10-16 år, hvis man er alene i køkkenet og fra 6 år med hjælp fra en voksen.

Med en opskrift på en kage for hvert et bogstav i alfabetet, kan du med denne bog i hånden bage alt fra citronmåner til roulader og zucchini-kager. Hver opskrift har ingrediensliste og trin-for-trin-vejledning samt en tegnet illustration af kagen og det bogstav, kagen starter med. Bogen har indholdsfortegnelse, og i tilknytning til bogen findes en ABC-plakat med alle illustrationer. Katrine Klinken er kogebogsforfatter og har tidligere udgivet fx Børnenes fødselsdagsbogBørnenes bagebog og Børnenes bagebog. Gina Lorubbio er illustrator og historiefortællerMed en opskrift på en kage for hvert et bogstav i alfabetet, kan du med denne bog i hånden bage alt fra citronmåner til roulader og zucchini-kager. Hver opskrift har ingrediensliste og trin-for-trin-vejledning samt en tegnet illustration af kagen og det bogstav, kagen starter med. Bogen har indholdsfortegnelse, og i tilknytning til bogen findes en ABC-plakat med alle illustrationer. Katrine Klinken er kogebogsforfatter og har tidligere udgivet fx Børnenes fødselsdagsbog og . Gina Lorubbio er illustrator og historiefortæller.

Smuk og fin bagebog med både lette og lidt sværere opskrifter på klassikere som kanelsnegle og pandekager og mindre kendte kager som linser og quinoa-kager. At koble opskrifter til alfabetet giver en mulighed for at snakke om ord og bogstaver, mens man er i køkkenet sammen med sit barn. Opskrifterne er dog forholdsvis teksttunge, ligesom bogen sprogligt og i layoutet henvender sig til større børn og voksne.

Af andre gode bagebøger med kageopskrifter er fx Kagetid!Børnenes bagebog og Katrine Klinkens førnævnte Børnenes bagebog, der begge har lidt mindre tekst og flere illustrationer i form af fotosAf andre gode bagebøger med kageopskrifter er fx Kagetid! og Katrine Klinkens førnævnte , der begge har lidt mindre tekst og flere illustrationer i form af fotos.