Gå til indholdKærlighedens to ansigter : integration af den indre mand og kvinde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

174 sider: ill.

Udgivet

2007

Originaludgave

2007


Beskrivelse


Ubalance mellem den indre mand og kvinde kan sætte spor som stress, utilfredshed og problemer i forhold til andre. Forfatteren gennemgår forskellige cases der viser hvordan det er muligt at bearbejde grundlæggende problemstillinger


Anmeldelser (1)


1. jan. 1970

Bogen henvender sig til læsere af spirituelle bøger, der længes efter kærligheden og "den eneste ene".

Forfatteren kendes fra Psykisk massage tilbage fra 1979 under navnet Roberta DeLong Miller. Massage er stadig hendes udgangspunkt, idet hun opdagede, at hun begyndte at få informationer om sine klienter i form af billeder, der meddelte om tilstande i klienten. Ad forskellige veje blev hun opmærksom på de indre partnere - altså de mandlige og kvindelige sider af mennesket. Er disse ude af balance med hinanden, vil det give problemer først og fremmest med parforhold og kærlighed i den ydre verden, men også i andre forhold. Bogen viser i et roligt, fremadskridende toneleje, hvordan man kan bringe sine indre partnere i harmoni. Den vil kunne læses og forstås af alle, der er villige til at gå ind på de skitserede præmisser.

Der findes mange bøger om parforholdsproblemer. Men nærværende bogs synsvinkel på denne problematik er forholdsvis unik med sin fusion imellem clairvoyance og jungiansk psykologi.

En god og seriøs bog, der i et roligt sprog forklarer nogle interessante psykologiske fænomener - menneskets maskuline og feminine sider, hvordan de kan modarbejde hinanden, og hvordan de kan bringes til at samarbejde. Bogens ståsted er det alternativt spirituelle, idet forfatteren selv har fundet frem til sine indsigter via clairvoyante billeder. Den vil finde sit publikum blandt den voksende skare af spirituelt orienterede læsere.

Lektørudtalelse

Af

Ellen Lind Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2007