Gå til indholdKærligheden er ledetråden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

204 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Gennem en kobling af evolutionen med skabelsesberetningen i Det Gamle Testamente præsenteres "Den Ny Tid", hvor menneskeheden vil møde sig selv og hinanden i kærlighed og ærlighed og dermed begyndelsen på en ny bevidsthedsdimension


Anmeldelser (1)


27. sep. 2016

Arne Frost præsenterer sin forståelse af "Den Ny Tid" vi står overfor, og menneskehedens kulturhistorie og bevidsthedsudvikling. Til læsere af spirituelle bøger om menneskehedens udvikling.

Frost forklarer menneskehedens kulturelle udvikling med afsæt i 4 kulturelle krydsfelter eller paradigmeskift i menneskehedens historie, hvor noget mentalt og fysisk nyt opstår og leder til et nyt fundament og øget (selv)bevidsthed: Besjæling af homo sapiens, Genesis (begyndelsen), Kristus, Martin Luther. Han mener vi nu er nået til "Den nye Tid" hvor menneskeheden vil møde sig selv og hinanden i kærlighed og ærlighed, betegnet som "Den oprigtigt søgende", og at vi dermed er nået til begyndelsen på en ny bevidsthedsdimension. Frost er civiløkonom og medforfatter til Kærlighed på jysk


Frost forklarer menneskehedens kulturelle udvikling med afsæt i 4 kulturelle krydsfelter eller paradigmeskift i menneskehedens historie, hvor noget mentalt og fysisk nyt opstår og leder til et nyt fundament og øget (selv)bevidsthed: Besjæling af homo sapiens, Genesis (begyndelsen), Kristus, Martin Luther. Han mener vi nu er nået til "Den nye Tid" hvor menneskeheden vil møde sig selv og hinanden i kærlighed og ærlighed, betegnet som "Den oprigtigt søgende", og at vi dermed er nået til begyndelsen på en ny bevidsthedsdimension. Frost er civiløkonom og medforfatter til Kærlighed på jysk.

Frost mener, at menneskeheden er i gang med et kvantespring af de helt store, som kun kan realiseres ved at integrere hele vores menneskevæsen. Hvad dette kvantespring og paradigmeskift konkret indebærer er dog ikke velbeskrevet, og står ikke helt klart for læseren. Der er ingen redegørelse for, hvorpå Frost bygger sin model over menneskehedens historiske og kulturelle udvikling.

Arne Frost har tidligere udgivet Hjerterummet


Det store energiskift


En ny jord


, som denne bog ligger i forlængelse af. Det store energiskift og En ny jord handler ligeledes om en ny bevidsthedsedimentionArne Frost har tidligere udgivet Hjerterummet, som denne bog ligger i forlængelse af. og En ny jord handler ligeledes om en ny bevidsthedsedimentionArne Frost har tidligere udgivet Hjerterummet, som denne bog ligger i forlængelse af. Det store energiskift og handler ligeledes om en ny bevidsthedsedimentionArne Frost har tidligere udgivet Hjerterummet, som denne bog ligger i forlængelse af. Det store energiskift og En ny jord handler ligeledes om en ny bevidsthedsedimention.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Bog

2016