Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Kærlighed oppefra : metoden til at skabe det parforhold, du længes efter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

201 sider: ill.

Udgivet

2021

Ophav

Helene Christensen(redaktør)
Genre og formvejledninger, øvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lettilgængelig selvhjælpsbog skrevet af psykolog til kvinder, der bøvler med kærligheden og som gerne vil tage styringen i eget kærlighedsliv. For kvinder med interesse i selvhjælp og parforhold


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2021

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 17. sep. 2021

Lettilgængelig selvhjælpsbog skrevet af psykolog til kvinder, der bøvler med kærligheden og som gerne vil tage styringen i eget kærlighedsliv. For kvinder med interesse i selvhjælp og parforhold.

Bog i to dele, der vil lære læseren at skabe det parforhold vedkommende længes efter. Første del består af kapitler, der skal give læseren grundstenen til at forstå metoden "kærlighed oppefra", som forfatteren har skabt ud fra OPPE-teorien. Første del indeholder også mange øvelser. I anden del er der mere praktik, hvor læseren skal lære at anvende teorien. Bogen indeholder illustrationer, forfatterens egen historie og faktabokse, der forklarer begreberne.

Selvhjælpsbog skrevet i en meget personlig stil, hvor forfatteren skriver direkte til læseren, som forventes at kende hende, fx står der på side 75: "Brian og jeg bor jo ikke sammen mere, men vi er stadig kærester". Bogen er meget lettilgængelig og letforståelig. Der er mange sider, som er beregnet til, at læseren selv skal skrive i bogen.

Denne bog fokuserer også på, at det ikke er partnerens opgave, at man føler sig elsket, men at man skal arbejde med sig selv og sin barndom: Bare vi ikke skal have tøjet af.


Point of view international [online]

d. 22. aug. 2021

af

af

Steen Blendstrup

d. 22. aug. 2021Informationer og udgaver

2021

Bog

Mette Holm (f. 1973)

Muusmann, 1. udgave

2021

Ebog

Illustrator: Peter Nørby

Muusmann, 1. udgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Julie Berthelsen (f. 1979)

Saga