Gå til indholdKærlighed for voksne : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

381 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Da Christian vil forlade Leonora til fordel for en yngre kvinde, tager hun alle midler i brug for at holde på ham. Og det bliver rigtig grimt


Anmeldelser (3)


7. apr. 2017

Leonora og Christian har det perfekte ægteskab, tror hun. Da han forelsker sig i en anden, tager hun alle midler i brug for at holde på ham, og så bliver det rigtig grimt. For læsere af domestic noir og psykologisk spænding.

Christian er en succesfuld entreprenør i Vejle og gift med Leonora, som har opgivet sin karriere som violinist for at tage sig at deres alvorligt syge søn. Han er nu 18 og endelig rask. Leonora opdager tilfældigt, at Christian har et lidenskabeligt og alvorligt ment forhold til en yngre og karismatisk arkitekt. Leonora vil ikke forlades, og optændt af jalousi og forsmået bitterhed stiller hun Christian et umuligt ultimatum. Det eskalerer og bliver ganske voldsomt.

Bogen begynder med en voldsom scene, hvor Christian med fuldt overlæg kører Leonora ihjel. Som læser er man i chok, men spændingskurven flader ud i lange passager, hvor der ikke sker alverden bortset fra på det psykologiske plan. Så indtræffer igen et af de spændende højdepunkter, som er så grimme, fordi de på den ene side kunne være sket for naboen og på den anden vidner om en afstumpethed af de værste. Plottet er godt udtænkt, og forfatterne kan deres metier.

Anna Ekberg er et pseudonym for de to forfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, som har udgivet en række udmærkede krimier under pseudonymet A. J. Kazinski. I navnet Anna Ekberg er tidligere udkommet kærlighedskrimien Den hemmelige kvinde


Anna Ekberg er et pseudonym for de to forfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, som har udgivet en række udmærkede krimier under pseudonymet A. J. Kazinski. I navnet Anna Ekberg er tidligere udkommet kærlighedskrimien Den hemmelige kvinde.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2017-05-09

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. maj. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017