Gå til indholdKærlige råd fra en ven : 66 af Maj Wismanns bedste klummer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

274 sider

Udgivet

2019

genre/form

klummerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Klummer skrevet af sexolog og parterapeut Maj Wismann, om udfordringer i sex- og samliv, med behandling af emner som utroskab, stress, jalousi, lyst og ulyst


Anmeldelser (1)


30. okt. 2019

Bog med 66 klummer skrevet af sexolog og parterapeut Maj Wismann om udfordringer i sex- og samliv. For voksne både private og professionelle, der interesserer sig for sex og parforhold.

Samling af klummer om parforholdets problemer primært m.h.t. sex og nærvær. Klummerne er bygget ens om et tema, dernæst en lille teaser på et par linjer. Efter selve klummen afsluttes teksten med "Majs tip". Klummerne er ikke alle unikke i sit emne, der er flere, der har det samme tema, som så beskrives ud fra forskellige vinkler fx går emner som: utroskab, stress, lyst og ulyst igen.

Bogen viser på praktisk og jordnær vis, at de problematikker, som den enkelte tror, han eller hun står alene med, er helt normale. Forfatteren er god til at anvende eksempler fra sin praksis og til at give håndfaste tips til, hvad læseren kan gøre i forhold til forskellige parforholdsproblematikker. Man kan fint læse udvalgte klummer, da bogen ikke behøver blive læst fra A til Z.

Disse to bestsellere inden for sex og parforhold rummer mange af de samme problematikker, og der henvises til forfatteren i klummerne: Hvad utroskab kan lære os om kærlighed


Erotisk intelligens


og Erotisk intelligensDisse to bestsellere inden for sex og parforhold rummer mange af de samme problematikker, og der henvises til forfatteren i klummerne: Hvad utroskab kan lære os om kærlighed og Disse to bestsellere inden for sex og parforhold rummer mange af de samme problematikker, og der henvises til forfatteren i klummerne: Hvad utroskab kan lære os om kærlighed og Erotisk intelligens.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2019

Ebog

2019