Gå til indholdKærlig hilsen fra London : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

423 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


En romantisk feel good-roman om bibliotekaren Valentina, der arver en lejlighed og en boghandel i Primrose Hill i London. Til læsere af fremadskridende, romantiske romaner


Anmeldelser (1)


26. aug. 2022

En romantisk feel good-roman om bibliotekaren Valentina, der arver en lejlighed og en boghandel i Primrose Hill i London. Til læsere af fremadskridende, romantiske romaner.

Valentina sidder i flyet på vej til London. Efter en skilsmisse har hun fået et overraskende opkald: Hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med i flere år, er død og har efterladt sig en charmerende lejlighed og dertilhørende boghandel i Primerose Hill i London. Valentina forelsker sig pladask i lejligheden i Primrose Hill og overtager boghandlen. Synsvinklen skifter mellem Valentina og hendes mor Eloise. Valentinas liv foregår i nutiden og morens i 1990'erne.

En vaske ægte feel good-roman. Lige til lænestolen eller strandtasken. Sarah Jio har, ligesom i Brombærvinter


, benyttet to tidsspor og det fungerer godt, idet morens liv viser sig for både Valentina og læseren. Der er nogle løse ende, som Jio kommer lidt let uden om, såsom at Valentina kaster sig ud i projektet med at overtage morens boghandel, selvom det er flere år siden de har haft kontakt til hinanden. Men historien er velfortalt og grebet med to tidsspor tilføjer en passende mængde spændingEn vaske ægte feel good-roman. Lige til lænestolen eller strandtasken. Sarah Jio har, ligesom i Brombærvinter, benyttet to tidsspor og det fungerer godt, idet morens liv viser sig for både Valentina og læseren. Der er nogle løse ende, som Jio kommer lidt let uden om, såsom at Valentina kaster sig ud i projektet med at overtage morens boghandel, selvom det er flere år siden de har haft kontakt til hinanden. Men historien er velfortalt og grebet med to tidsspor tilføjer en passende mængde spænding.

Bogen kan læses uafhængigt af Jios andre bøger, men er man glad for denne bog, vil man også finde hendes andre bøger interessante. Jenny Colgans Den lille butik med de nye begyndelser


er ligeledes en hjertevarm roman om en kvinde, der flytter for derefter at starte en lille boghandel opBogen kan læses uafhængigt af Jios andre bøger, men er man glad for denne bog, vil man også finde hendes andre bøger interessante. Jenny Colgans Den lille butik med de nye begyndelser er ligeledes en hjertevarm roman om en kvinde, der flytter for derefter at starte en lille boghandel op.

Lektørudtalelse

Af

Kamilla Ane Petersen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022