Gå til indholdKære Zoe Ukhona


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

293 sider, tavler i farver

Udgivet

2020

genre/form

erindringerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Den danske skuespiller og tv-vært Pelle Hvenegaard (f. 1975) fortæller om 6 års kamp mod barnløshed, for derefter endelig at blive adoptivfar til pigen Zoe Ukhona. En fortælling om at lede efter lykken og meningen med livet - og den store glæde det er at finde begge dele


Anmeldelser (1)


5. apr. 2018

"Lykken ligger i at blive forældre". Åbenhjertig og troværdig biografi om fertilitetsbehandling og adoption. For læsere i samme situation, men også for læsere af kendis-biografier.

Da Pelle og Caroline møder hinanden på en blind date, ved de, at de har fundet kærligheden. Nu kan de ikke vente med at få børn og skabe deres egen familie. Det skal vise sig at blive et mangeårigt projekt. Skrevet i "du"-form til datteren Zoe Ukhona, får vi detaljeret beretningen fra deres første møde til dagen de står med deres "afrikanske diamant" i armene i Sydafrika. Vi er med på deres mange rejser, og får også anekdoter fra livet i tv-branchen. Pelle Hvenegaard er kendt som barnestjerne i Pelle Erobreren


og tv-vært på bl.a. dating-programmet "Dagens mand"Da Pelle og Caroline møder hinanden på en blind date, ved de, at de har fundet kærligheden. Nu kan de ikke vente med at få børn og skabe deres egen familie. Det skal vise sig at blive et mangeårigt projekt. Skrevet i "du"-form til datteren Zoe Ukhona, får vi detaljeret beretningen fra deres første møde til dagen de står med deres "afrikanske diamant" i armene i Sydafrika. Vi er med på deres mange rejser, og får også anekdoter fra livet i tv-branchen. Pelle Hvenegaard er kendt som barnestjerne i Pelle Erobreren og tv-vært på bl.a. dating-programmet "Dagens mand".

Pelle fortæller lige fra hjertet om op- og nedture og helt naturligt om fx de intime detaljer fra fertilitetsklinikken og sexlivet. Han er ikke bange for at være sårbar, og det berører en som læser. De mange refleksioner om livet, detaljer om rejserne samt anekdoter fra kendis-livet gør også bogen relevant for dem, der bare vil læse en velskrevet og vedkommende biografi.

I Mit livs kamp


Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv


Sådan holder du hovedet koldt


Livets fremtid


Verden venter


Barnestjernen fra Bryggen


fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv, Sådan holder du hovedet koldt og Livets fremtid. Livet som barnestjerne skildres i fx Verden venter og Barnestjernen fra BryggenI Mit livs kamp fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. , Sådan holder du hovedet koldt og Livets fremtid. Livet som barnestjerne skildres i fx Verden venter og Barnestjernen fra BryggenI Mit livs kamp fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv, og Livets fremtid. Livet som barnestjerne skildres i fx Verden venter og Barnestjernen fra BryggenI Mit livs kamp fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv, Sådan holder du hovedet koldt og . Livet som barnestjerne skildres i fx Verden venter og Barnestjernen fra BryggenI Mit livs kamp fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv, Sådan holder du hovedet koldt og Livets fremtid. Livet som barnestjerne skildres i fx og Barnestjernen fra BryggenI Mit livs kamp fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv, Sådan holder du hovedet koldt og Livets fremtid. Livet som barnestjerne skildres i fx Verden venter og I Mit livs kamp fortæller en kendt også om rejser og adoption. Fra andre i samme situation findes bl.a. Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv, Sådan holder du hovedet koldt og Livets fremtid. Livet som barnestjerne skildres i fx Verden venter og Barnestjernen fra Bryggen.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen


Informationer og udgaver

Punktskrift

2021

Bog

2020

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018