Gå til indholdBøger / faglitteratur

Jule-fugle-flet 1 : 24 fugle til juletræet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

59 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

Ophav

Lars Holmsted(forfatter, mønstre, illustrator)

Troels Degett Holmsted(illustrator)

Henning Holmsted(mønstre)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


24 designs på flettede julefugle, som er variationer over det gode gamle flettede julehjerte


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 4. nov. 2015

Vil man gerne have lidt nyt og anderledes julepynt, kan man i denne bog finde 24 designs på flettede julefugle, som er variationer over det gode gamle flettede julehjerte. Fuglene er inddelt efter sværhedsgrader, så de fleste kan være med - også børn.

Forfatteren kombinerer i sine jule-fugle-flet bøger sine interesser for juleflet og fugle. De 24 fugle, som kommer til udtryk igennem julefletningen, er fugle, som kan ses i den danske natur med et par enkelte undtagelser. Det er i udgangspunktet fuglenes kroppe, der flettes, så det er primært i det øverste af skabelonerne og i farverne, at fuglene varieres og får deres særegne udtryk. Hvert opslag består af skabeloner, som kan tegnes af og klippes ud i glanspapir, og hver fugl er kort beskrevet mht. udseende og levesteder. Fuglene er inddelt i to sværhedsgrader. De 24 flettede julefugle er flettet i en variation over det velkendte julehjerte, men meget af teknikken er den samme.

En fin opdatering af Jule-fugle-fletfra 1999, som her har fået et udtryk og nummerering, der falder i tråd med bind 2 og 3. I denne nye udgave har bogen fået tilføjet fire nye fugle; Gravand, Canadagås, Vagtel og Rosenstær. Der er foretaget småændringer i teksterne, og billedmaterialet er opdateret.

Forfatteren har også udgivet Jule-fugle-flet 2Jule-fugle-flet 3


, 2010 og Jule-fugle-flet 3, 2011Forfatteren har også udgivet Jule-fugle-flet 2, 2010 og , 2011.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Troels Degett Holmsted

mellemgaard, 1. udgave

2018

Ebog

Illustrator: Troels Degett Holmsted

mellemgaard