Bøger / skønlitteratur / roman

Jul på Stony Cross Manor

Del 5 af Wallflowers

Beskrivelse


Den succesrige, amerikanske forretningsmand, Rafe Bowman kommer til London for at finde sig en passende engelsk hustru. Lady Natalies kammerpige, Hannah, mener absolut ikke, at Rafe er god nok til Natalie. Men måske er Natalie heller ikke den rigtige til Rafe?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 12. okt. 2017

Alle kvinder i wallflowers-klubben er blevet godt gift, og nu er turen kommet til Lilian og Daisys bror, Rafe. 5. og afsluttende del af serien "Wallflowers" med kærlighed og erotik i 1800-tallets London for især kvindelige læsere.

Den succesrige, amerikanske forretningsmand Rafe Bowman kommer til London for at finde sig en passende engelsk hustru. Hans far har kræver, at det bliver den adelige Lady Natalie. Et sådant parti vil kunne styrke familiens forretningsimperium. Natalie er både sød og smuk, men også en smule forkælet og intetsigende. Lady Natalies kammerpige, Hannah, mener absolut ikke, at Rafe er god nok til Natalie. Han er både flabet og umådeligt tiltrækkende. Men måske er Natalie heller ikke den rigtige til Rafe? Der er lagt op til forviklinger, når alle familierne samles for at holde jul på Stony Cross Manor.

Underholdende roman med stærke mænd, dånende kvinder og blid erotik. Her er ingen overraskelser, men Lisa Kleypas formår som altid at levendegøre historien uden en masse svinkeærinder. "Wallflowers"-serien starter med Sommernattens hemmeligheder, men nye læsere kan sagtens springe med på serien her i det afsluttende bind.

Der er lidt mere lidenskab i forfatterens "Hathaway"-serie, som starter med Min indtil midnatOutlander. bind 1 : Den engelske kvinde. Fans af den populære genre "historical erotica" vil også elske Diana Gabaldons serie Outlander. [bind 1]Der er lidt mere lidenskab i forfatterens "Hathaway"-serie, som starter med Min indtil midnat. Fans af den populære genre "historical erotica" vil også elske Diana Gabaldons serie Outlander. [bind 1].