Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Jul på øens hotel


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

349 sider

Udgivet

2021

Genre og formroman, romaner

Beskrivelse


Floras bror, Fintan, har arvet et stort luksushotel på den lille ø, Mure. Flora burde bare gå derhjemme på barsel og være lykkelig, opofrende mor. Men sandheden er, at hun keder sig og nogen skal jo hjælpe Fintan. For alle, der elsker feel good romaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. nov. 2021

Floras bror, Fintan, har arvet et stort luksushotel på den lille ø, Mure. Flora burde bare gå derhjemme på barsel og være lykkelig, opofrende mor. Men sandheden er, at hun keder sig og nogen skal jo hjælpe Fintan. For alle, der elsker feel good romaner.

Velkommen tilbage til den lille, hyggelige ø, Mure. Flora er gået på barsel, men da Fintan får brug for hjælp med at gøre sit store luksushotel klar til åbning, springer hun glædesstrålende til. Der mangler rigtigt meget inden hotellet kan åbne til jul, og Flora har jo erfaringen fra sin lille café. Med en sørgende ejer, en ilter, fordrukken kok og en norsk rigmandssøn i køkkenet, venter katastroferne lige om hjørnet. Flora er fast besluttet på, at de nok skal nå at åbne hotellet inden jul. Men det er bestemt ikke alle indbyggere på øen, der bakker dem op. Del af serien "Flora MacKenzie-bøgerne".

Et skønt gensyn med Flora og alle beboerne på den hyggelige ø, som vi forlod sidste jul med Jul på den lille skotske øHer bliver både samlet op på seriens tidligere historier og tilføjet nye. For enhver anden forfatter ville det være forvirrende, men Jenny Colgan formår - som altid - at holde sin læser i hånden hele vejen.

Følg også med, når Evie må kæmpe for Caféen i Cornwallaf Lucy Diamond.Informationer og udgaver

2021

Bog

Jenny Colgan (f. 1972)

Cicero, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Gyldendal

2021

E-bog

Jenny Colgan (f. 1972)

Cicero, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Cicero

2023

Punktskrift

Jenny Colgan (f. 1972)

Nota