Gå til indholdJoyland


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

301 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Som 21-årig får Devin Jones job i en forlystelsespark, hvor der tidligere er begået et bestialsk mord. Ofret siges at spøge, men Devin er i starten mere optaget af sit knuste kærlighedsliv


Anmeldelser (3)


6. feb. 2015

Som 21-årig får Devin Jones job i en forlystelsespark, hvor der tidligere er begået et bestialsk mord. Ofret siges at spøge, men Devin er i starten mere optaget af sit knuste kærlighedsliv. For alle læsere af en god udviklingsroman.

Det er en roman om en ung mands følelsesmæssige udvikling og modning. Om omsorgen for en handicappet og dødsmærket dreng, men også om en mordgåde, der mere og mere fascinerer Devin, og som bliver skæbnessvanger for ham. Desuden får man et godt indblik i forlystelsespark-livet i starten af 1970'erne.

Efter min mening skriver King bedre og bedre samtidig med det okkulte nedtones. I denne bog er det interessante tidsbilledet og Devins udvikling, der er mesterligt beskrevet, mens det okkulte næsten er en biting, der bruges til at vække hans interesse for mordgåden.

Genremæssigt er vi tættere på John Irving og fx Conroys Beach music


end andre gyserforfattere som fx KoontzGenremæssigt er vi tættere på John Irving og fx Conroys Beach music end andre gyserforfattere som fx Koontz.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 7. jun. 2015

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. mar. 2015


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2015

Bog

2015

Ebog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015