Gå til indholdJosiahs flamme : autisme stjal hans ord, Gud gav ham en stemme


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

293 sider: ill.

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Forfatterens søn Josiah Cullen (f. 2005) mister som to-årig sin evne til at tale, lege og socialisere sig og bliver begrænset i sin fysiske krop af autismen. 5 år efter diagnosen skriver Josiah i følge moren, bibelcitater og dybsindige tekster på sin iPad. Den mirakuløse udvikling præger hele familien og tvinger dem til at tilbede Gud endnu mere


Anmeldelser (1)


28. aug. 2017

En beretning om Josiah som går fra at have svær autisme, til at kommunikere Guds budskab via en iPad. For læsere som ønsker kristen litteratur der kan bringe Gud nærmere.

Forfatter og præst Tahni Cullen skriver om sin søn Josiahs profetiske visioner sammen med forfatter Cheryl Ricker. Cullens søn mister sin evne til at tale, lege og socialisere sig og bliver begrænset i sin fysiske krop af autismen. 5 år efter diagnosen skriver Josiah dybsindige tekster på sin iPad, der styrker familiens tro. Da Josiah skriver: "Gud er den evige Jehovah" spørger forfatteren: "Hvad foregår der, Gud?". Hertil er svaret på touchskærmen: "Jeg er en almindelig dreng udvalgt til en stærk mission for at gøre Gud virkelig. Bærende hans navn vil jeg tjene ham hele mit liv.(..) Jeg vidste ikke, at mit navn er Guds flamme, eller at mit mål var i det navn. Vidste du, at Josiah betyder Guds flamme?" Bogen indeholder private fotos og en diskussionsvejledning hvor man stiller læseren en række opgaver som: "Josiah har en profetisk gave. På hvilke måder er det vist i bogen? Hvad siger det Nye Testamente om profeti?".

Med et letforståeligt sprog berettes om den autistiske Josiahs kommunikationsmirakel, som ifølge forfatterne åbner døre til forståelse af, at sjæl er mere end det fysiske. Bogens stærkt kristne univers vil virke bedst for læsere som tror på mirakler.

En anden amerikansk titel, hvor hovedpersonen også mirakuløst forlader sygdommens fængsel er: Sluppet fri


En anden amerikansk titel, hvor hovedpersonen også mirakuløst forlader sygdommens fængsel er: Sluppet fri.

Lektørudtalelse

Af

Hamide Kara


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017