Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Jorden under os - den første stjerne


Detaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Omfang

283 sider

Udgivet

2021

Ophav

Line Kyed Knudsen(forfatter)
Genre og formroman, romaner, dystopier, science fiction
Målgruppe

til børn, til voksne

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Titan og Vega er begge kommet ombord på rumstationen Ikaros i forsøget på at redde Jorden. Hæsblæsende science fiction for unge, der holder af en god dystopi


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2021

af

af

Stine Grabas

d. 3. dec. 2021

Titan og Vega er begge kommet ombord på rumstationen Ikaros i forsøget på at redde Jorden. Hæsblæsende science fiction for unge, der holder af en god dystopi.

2. bind i fortællingen om Vega og Titan, hvor første bind er De sidste zonerVega har tilsluttet sig organisationen PONS, og på snedig vis får de hende ombord på rumstationen Ikaros. Samtidig forsøger Titan at være den gode søn, så han kan forpurre sin fars, præsidenten Stars, onde planer. Star vil bombe Jorden, som er invaderet af aliens, dræbe millioner af mennesker og lave en rumkoloni af udvalgte mennesker. Titan og Vega kommer ud på en farefuld færd, hvor de forsøger at finde Vegas mor på planeten Goldie22. Men er hun overhovedet i live? Line Kyed Knudsen har en lang række udgivelser bag sig.

Spændende og medrivende science fiction, hvor man følger to heltemodige hovedpersoner. Læs bøgerne i rækkefølge for at få hele handlingen med.

Et sekund ad gangenInden det blå lys falmer


og Inden det blå lys falmer er andre science fiction-bøger for ungeEt sekund ad gangen og er andre science fiction-bøger for unge.Informationer og udgaver

2021

Ebog

Line Kyed Knudsen

Gyldendal, 1. e-bogsudgave