Gå til indholdJFK100 : bogen om John F. Kennedy 1917-1963


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

460 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2017

genre/form

biografierOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Historien om den tidligere amerikanske præsident John Fitzgerald Kennedy (1917-1963) som, 100 år efter han kom til verden, fortsat er et ikon i amerikansk politik


Anmeldelser (4)


27. apr. 2017

I maj 2017 ville den tidligere amerikansk præsident John F. Kennedy være fyldt 100 år. Anders Agner Pedersen har samlet forskellige bidrag fra danske skribenter, der sammen giver et grundigt og omfangsrigt billede af JFK. For læsere af biografier og for folk med interesse i amerikansk politik og historie.

I anledningen af hvad der ville have været John F. Kennedys 100 års fødselsdag i maj 2017, har journalist og forfatter Anders Agner Pedersen stået i spidsen for dette danske værk om JFK. Bogen er opdelt i seks dele omhandlende JFKs familie, hans stab, tiden før Det Hvide Hus, tiden som præsident, som leder af den frie verden og arven og myten om ham. Bogen indeholder bidrag fra knap 50 danske skribenter, heriblandt Stéphanie Surrugue, Poul Erik Skammelsen, Mogens Lykketoft mv. Indeholder fotos.

Giver et kritisk og uddybende billede af JFK som mand, søn, husbond, politiker og præsident. Selvom bidragene er skrevet af så mange forskellige skribenter, er der minimalt med overlap og gentagelser, hvilket må tilskrives Agner Pedersens redaktør-arbejde med bogen. Alt i alt en velarbejdet og godt researchet bog om manden og myten JFK.

Kennedys største taler -


Præsidentportrætter


er også oplagt at læse. Det samme gælder Præsidentportrætter. Bøgerne har Anders Agner Pedersen som hhv. forfatter og redaktørKennedys største taler - er også oplagt at læse. Det samme gælder . Bøgerne har Anders Agner Pedersen som hhv. forfatter og redaktørKennedys største taler - er også oplagt at læse. Det samme gælder Præsidentportrætter. Bøgerne har Anders Agner Pedersen som hhv. forfatter og redaktør.

Lektørudtalelse

Af

Louise Hede

Politiken

Af

Marcus Rubin

d. 8. jul. 2017

Kristeligt dagblad

Af

Per Stig Møller

d. 10. maj. 2017

Krigsvidenskab.dk [online]

Af

Eleonore (prinsesse af Schaumburg-Lippe)

2018-08-14


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017