Gå til indholdJernulven


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

464 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

fantasy,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


19-årige Juva foragter sin familie og nægter at blive blodlæser ligesom dem. Hun lider stadig af angst efter barndommens mareridt, men da det går op for hende, at drømmene talte sandt, kan hun ikke længere bare holde sig væk. Nordisk fantasy for både unge og voksne


Anmeldelser (3)


8. okt. 2021

19-årige Juva foragter sin familie og nægter at blive blodlæser ligesom dem. Hun lider stadig af angst efter barndommens mareridt, men da det går op for hende, at drømmene talte sandt, kan hun ikke længere bare holde sig væk. Nordisk fantasy for både unge og voksne.

Juva mistede sin far til jernulven, som hun har frygtet lige siden. Hendes mor er en af byens tre øverste blodlæsere, men svindler og lyver for byens indbyggere, når de vil have læst deres blod. Juva har ingen respekt for blodlæsere, der sælger sandheden for at tækkes de magtfulde, udødelige vardari. Men da flere og flere mennesker dør af den frygtede ulvesyge, får hun nok af at flygte fra århundreders magtkampe og gør klar til det helt store opgør. Spørgsmålet er bare, om djævelen stiller sig på hendes eller vardaris side?.

Forrygende start på norske Siri Pettersens nye fantasyserie "Vardari". Romanen har et umiskendeligt aftryk af nordiske myter, men skaber alligevel helt sit eget univers. Sproget er fantastisk, og man bliver hurtigt ført med ind i en barsk magisk verden med egne myter, magtkampe og sandheder. Fantasy af høj kvalitet og med stor underholdningsværdi. Selvstændig fortsættelse af serien "Ravneringene", der starter med Odinsbarn


Forrygende start på norske Siri Pettersens nye fantasyserie "Vardari". Romanen har et umiskendeligt aftryk af nordiske myter, men skaber alligevel helt sit eget univers. Sproget er fantastisk, og man bliver hurtigt ført med ind i en barsk magisk verden med egne myter, magtkampe og sandheder. Fantasy af høj kvalitet og med stor underholdningsværdi. Selvstændig fortsættelse af serien "Ravneringene", der starter med Odinsbarn.

Læs også den mere lettilgængelige Ravnenes hvisken af Malene SølvstenRavnenes hvisken. Bog 1


Læs også den mere lettilgængelige Ravnenes hvisken af Malene Sølvsten.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2022-01-25

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 7. nov. 2021


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2022

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021