Gå til indholdJeg tilgiver dig - ikke : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

286 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. En narkohandler findes brutalt myrdet. Han var ven med Eva Bandsted, som er milliardærarving og forretningskvinde med smag for at freelance som detektiv. Snart er Eva indblandet i et mordmysterium med tråde til Londons brutale underverden


Anmeldelser (1)


27. feb. 2020

Eva Bandsted får nok at se til, da hun ufrivilligt bliver blandet ind i en mordsag med tråde til en brutal underverden i London, og hvor endnu en skæbnesvanger ingrediens er et måske korrupt politi. Guf for dig som sluger en underholdende krimi.

Jan Thieles nye handlekraftige heltinde Eva Bandsted er 35, tidligere topmodel, enke og så er hun milliardærarving til og øverste leder af sin families industrikoncern, som fremstiller fjedre. Eva færdes også hjemmevant i nattelivet i London, hvor hun ejer en natklub og har en forkærlighed for kokain. En dag finder hun til sit store chok sin homoseksuelle ven Allan myrdet. Han handlede med narko, var hårdtslående dørmand i Evas klub og iførte sig indimellem som transvestit en kjole. Eva kan godt lide en god detektivopgave og hun er snart blandet ind i sagen som fører hende til en skræmmende leder af Londons underverden, som i øvrigt har en sexet søster, der frister den ellers mandeglade Eva Bandsted, måske mere end godt er? Det er Jan Thieles krimi nr. 12. Han har også skrevet serien med privatdetektiven Frants Hjejle som hovedperson fx Døden på vej derhen


Jan Thieles nye handlekraftige heltinde Eva Bandsted er 35, tidligere topmodel, enke og så er hun milliardærarving til og øverste leder af sin families industrikoncern, som fremstiller fjedre. Eva færdes også hjemmevant i nattelivet i London, hvor hun ejer en natklub og har en forkærlighed for kokain. En dag finder hun til sit store chok sin homoseksuelle ven Allan myrdet. Han handlede med narko, var hårdtslående dørmand i Evas klub og iførte sig indimellem som transvestit en kjole. Eva kan godt lide en god detektivopgave og hun er snart blandet ind i sagen som fører hende til en skræmmende leder af Londons underverden, som i øvrigt har en sexet søster, der frister den ellers mandeglade Eva Bandsted, måske mere end godt er? Det er Jan Thieles krimi nr. 12. Han har også skrevet serien med privatdetektiven Frants Hjejle som hovedperson fx Døden på vej derhen.

Velskrevet krimi med en spændende ny kvindelig hovedperson, der rummer nuancer til flere krimier med hende som deducerende hovedperson.

Jakob Melander skriver om politikorruption i Ind i den hvide nat


Mørk hævn


. Mørk hævn foregår også i en brutal underverden i LondonJakob Melander skriver om politikorruption i Ind i den hvide nat. foregår også i en brutal underverden i LondonJakob Melander skriver om politikorruption i Ind i den hvide nat. Mørk hævn foregår også i en brutal underverden i London.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Bog stor skrift

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020