Gå til indholdBøger / faglitteratur

Jeg lever : 4.265 kilometers vandring gennem en livskrise


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

315 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Gitte Holtze(forfatter)

Henriette Vabø(korttegner)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om hvordan forfatteren (f. 1973) på baggrund af en kriseramt tilværelse, både privat og arbejdsmæssigt, valgte at vandre over 4000 km fra Mexico til Canada for at finde ro og retning i livet


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 11. feb. 2019

Hvad gør man, når man står ved en kritisk skillevej i livet? Forfatteren valgte at vandre fra Mexico til Canada, og i bogen deler hun sine mange oplevelser, gode råd og pakkeliste med læseren. Det kan være den almindelige rejsebogslæser eller folk med vandre- og eventyrlyst i blodet.

I 2017 stod forfatteren midt i et tankemylder over sin kriseramte tilværelse, privat som arbejdsmæssigt. Så opstod ideen om at gå en af verdens længste vandreruter, nemlig Pacific Crest Trail, 4.265 km fra Mexico til Canada. Alene og i følge med andre vandrere kæmpede hun sig gennem det barske landskab, der byder på ørkenhede, sne og is, floder og vilde dyr. For hvert skridt kom hun tættere på sig selv og sit mål om at finde ro og retning i livet. Bogen slutter med udførlig liste over det medbragte udstyr og gode råd til gennemførsel af en sådan tur. Med fotos.

Spændende rejsebog, der samtidig er en skildring af en stresset kvindes vej til sig selv. Den er levende og velskrevet, nærmest episk og ikke opremsende. Bogens fotos kommer ikke rigtigt til sin ret grundet det matte papir, og nogle sprogfejl støder øjet (fx "jeg" i stedet for "mig").

WildEn tur i skoven


Vandring og friluftsliv


Aschehougs bog om trekking


skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og Aschehougs bog om trekkingWild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i . Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og Aschehougs bog om trekkingWild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i og Aschehougs bog om trekkingWild skildrer en kriseramt kvindes ret impulsive vandring på en del af samme rute. Bill Bryson går en anden stor amerikansk vandrerute i En tur i skoven. Mere udførligt om turplanlægning i Vandring og friluftsliv og .


Berlingske tidende

d. 23. feb. 2019

af

af

Jette Meier Hammerich

d. 23. feb. 2019


Kristeligt dagblad

d. 12. mar. 2019

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 12. mar. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Gitte Holtze

Momenta, 1. udgave

2019

Ebog

Gitte Holtze

Momenta, 1. udgave

2019

Lydbog (net)

Gitte Holtze

Impact Press ApS

2019

Lydbog (net)

Gitte Holtze

People'sPress

2019

Lydbog (cd-mp3)

mp3

People'sPress,AV Forlaget Den Grimme Ælling