Gå til indholdBøger / faglitteratur / biografier

Jeg er københavner : Kramer og byens kraner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

295 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2021

Ophav

Niels Frid-Nielsen(forfatter)

Bax Lindhardt(illustrator)
Genre og formbiografier

Beskrivelse


Kender du Jens Kramer Mikkelsen? Den yngste overborgmester, nogensinde, i København. Og den længst siddende med 16 år på posten. Læs her om Kramer og bliv klogere på manden der har været medvirkende til at forme det nuværende København. For læsere af biografier om danske politikere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2021

af

af

Lars Ovesen

d. 26. nov. 2021

Kender du Jens Kramer Mikkelsen? Den yngste overborgmester, nogensinde, i København. Og den længst siddende med 16 år på posten. Læs her om Kramer og bliv klogere på manden der har været medvirkende til at forme det nuværende København. For læsere af biografier om danske politikere.

Bogens første kapitel tager fat på Kramers barndom og ungdom samt hans vej ind i danske toppolitik. Herefter fortæller den om at langt og dedikeret virke som overborgmester i København. Læs eksempelvis om Operaen, om København som kulturby i 1996, om modstand mod Ørestaden eller om kåringen af Kramer som årets politiker i år 2000. Afslutningsvist kigger Kramer både frem og tilbage og gør status.

Med denne bog bliver du som læser inviteret indenfor hos Kramer og kommer med et smut ind bag facaden og hører om de mange beslutninger og overvejelser der er forbundet med den vigtige stilling som Københavns overborgmester.

For yderligere fortællinger fra dansk politik og overborgmesterkontoret se Ritt Bjerregaards erindringer, hvor fjerde bind omhandler tiden som overborgmester Ovenpå: erindringer IV.Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustrator: Bax Lindhardt

Politiken, 1. udgave

2021

E-bog

Illustrator: Bax Lindhardt

Politiken, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (online)

Niels Frid-Nielsen

Politiken