Gå til indholdJeg er her stadig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

263 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Elsa har været ude for en ulykke, der har lænket hende til en hospitalsseng i dyb koma. Thibaults bror har i fuldskab kørt 2 unge piger ihjel og ligger nu kvæstet på samme hospital. Ved et tilfælde ender Thibault på Elsas stue og et særligt bånd opstår imellem dem


Anmeldelser (1)


11. nov. 2015

Kan kærlighed påvirke vores sanser, mens vi ellers er dømt sanseløse og i dyb koma? Det spørgsmål bliver pludseligt livsvigtigt for Elsa, da lægerne beslutter sig for at hun aldrig vil vågne igen og at de derfor vil slukke for de maskiner, der holder hende i live. Til alle læsere af romantiske bøger fra 15 år.

Elsa har været ude for en frygtelig bjergbestigningsulykke, der har lænket hende til en hospitalsseng i dyb koma. Thibaults bror har i fuldskab kørt 2 unge piger ihjel og ligger nu kvæstet på samme hospital. Ved et tilfælde ender Thibault på Elsas stue og et særligt bånd opstår mellem dem. Elsa kan nemlig høre alt, hvad der foregår på hendes stue og Thibault har mere end noget andet brug for at tro på, at Elsa vil vågne igen, så han atter har noget at leve for.

Sød og romantisk roman om et anerledes kærlighedsforhold. Beskrivelsen af de to hovedpersoner, der hver især har deres at slås med er troværdig og underholdende og historien passer perfekt til en kold snevejrsdag på sofaen eller en eftermiddagstur til stranden.

Oplagt at læse Hvis jeg bliver


Før jeg falder


Mens du sov


og Før jeg falder. Ligesom filmen Mens du sov også har samme tema, men et mere humoristisk fokus. Læsere af John Greens forfatterskab vil også føle sig hjemme i denne kærlighedsromanOplagt at læse Hvis jeg bliver og . Ligesom filmen Mens du sov også har samme tema, men et mere humoristisk fokus. Læsere af John Greens forfatterskab vil også føle sig hjemme i denne kærlighedsromanOplagt at læse Hvis jeg bliver og Før jeg falder. Ligesom filmen også har samme tema, men et mere humoristisk fokus. Læsere af John Greens forfatterskab vil også føle sig hjemme i denne kærlighedsromanOplagt at læse Hvis jeg bliver og Før jeg falder. Ligesom filmen Mens du sov også har samme tema, men et mere humoristisk fokus. Læsere af John Greens forfatterskab vil også føle sig hjemme i denne kærlighedsroman.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2015

Bog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015