Gå til indholdJapanske strikkemønstre : 260 elegante mønstre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

160 sider: ill. (nogle i farver) ; 29 cm

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


En strikkebog med 260 japanske strikkemønstre med detaljeret diagram til hvert af mønstrene, samt opskrifter til huer, tørklæder m.m.


Anmeldelser (1)


28. aug. 2018

En strikkebog med 260 japanske strikkemønstre for de mere erfarne strikkere.

Denne japanske strikkebog er ifølge forlaget en international bestseller. Forfatteren er en anerkendt japansk strikdesigner igennem 20 år. Bogen indholder 260 mønstre med originale maskesammensætninger og mange variationer. Her er, udover de mønstre strikkerne selv kan sammensætte, også opskrifter på små projekter som huer, vanter og tørklæder. De første ca. 20 sider består af intro, symboler, diagrammer osv. Resten af bogen er mønstre og diagrammer til opskrifterne. Bogen er oversat til dansk fra den engelske udgave, som Gayle Roehm står bag. Den japanske originaludgave er fra 2015 og den engelske fra 2017.

En flot og velkomponeret strikkebog med japansk udgangspunkt, der viser rigtig mange flotte mønstre, snoninger, kanter osv. De mange varianter vises i forskellige farver, der giver bogen et flot visuelt præg. Bogen er primært for de erfarne strikkere.

Forfatteren har tidligere udgivet samlinger af strikkemønstre; dog ikke på dansk. Der findes enkelte strikkebøger med japansk inspiration, fx Japan


, der også er for de mere erfarne strikkere, men det er den første samling af deciderede japanske strikkemønstre på danskForfatteren har tidligere udgivet samlinger af strikkemønstre; dog ikke på dansk. Der findes enkelte strikkebøger med japansk inspiration, fx Japan, der også er for de mere erfarne strikkere, men det er den første samling af deciderede japanske strikkemønstre på dansk.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2018