Gå til indholdBøger / faglitteratur / biografier

Jack Nicholson : filmene, kvinderne og stofferne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

308 sider, tavler (nogle i farver)

Udgivet

2015

Ophav

Jacob Wendt Jensen(forfatter)

Tommy Heisz(redaktør)
Genre og formbiografier
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Portræt af Jack Nicholson. En mand, der har taget alle de stoffer, der er værd at nævne og været i seng med hundredvis af kvinder. Om Nicholsons omtumlede tilværelse og om et liv på det store lærred


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 23. okt. 2015

Hvem husker ikke Jack Nicholson som opsynsmanden Jack Torrence i gyseren "Ondskabens hotel", eller som desillusioneret advokat i filmen "Easy Rider". Læs her om Nicholsons omtumlede tilværelse og om et liv på det store lærred. For dem, der er glade for skuespillerbiografier.

De første 10 år af Jack Nicholsons karriere gik med diverse roller i B-film, men efter hans rolle i "Easy Rider" i 1969 tog karrieren for alvor fart og han blev et kendt navn. I denne bog, den første Nicholson biografi på dansk, får læseren hele historien bag manden Jack Nicholson. Læs om, hvordan Jack allerede i en tidlig alder var en charmør og kvindebedårer. Læs også om bagsiden af medaljen med bjergevis af stoffer og endnu flere kvinder. Dertil kommer et hidsigt temperament, som ikke altid har hjulpet den kendte skuespiller. Udgivet i hardback kvalitet med enkelte fotos.

Som stor fan af Jack Nicholson bliver man bestemt ikke skuffet over denne bog. Bogen går bagom manden og fortæller om alt fra LSD over kunst til den spændende historie om hans danske forelskelse samt den danske datter, Honey. Teksten i bogen bygger på et meget stort kildemateriale og der er mange spændende facts omkring Nicholson. Alt i alt en meget velskrevet og interessant bog.

For yderligere biografisk litteratur om Jack NicholsonJack's life


se: eller Jack's life, der begge er dedikerede biografierFor yderligere biografisk litteratur om Jack Nicholson se: Nicholson eller , der begge er dedikerede Nicholson biografier.


Berlingske tidende

d. 31. okt. 2015

af

af

Palle Schantz Lauridsen

d. 31. okt. 2015


Politiken

d. 17. dec. 2015

af

af

Joakim Grundahl

d. 17. dec. 2015


Kristeligt dagblad

d. 8. dec. 2015

af

af

Louise Højmark

d. 8. dec. 2015Informationer og udgaver

2015

Bog

Jacob Wendt Jensen

Turbine, 1. udgave

2015

Ebog

Jacob Wendt Jensen

Turbine, E-bogsudgave

2016

Lydbog (net)

indlæser: Jon Lange

Momolydbog

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Jon Lange

Momolydbog