Gå til indholdÍssóls fortælling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

368 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

fantasy,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Anden bog i serien "Asgårds døtre". Dette er Íssóls fortælling. Íssól er valkyrie og en af Asgårds bedste urtemagersker. For alle, der kan lide nordisk mytologi, spændende slægtsdramaer og en god kærlighedsroman. Fra ca. 14 år


Anmeldelser (2)


14. jan. 2021

Anden bog i serien "Asgårds døtre". Dette er Íssóls fortælling. Íssól er valkyrie og en af Asgårds bedste urtemagersker. For alle, der kan lide nordisk mytologi, spændende slægtsdramaer og en god kærlighedsroman. Fra ca. 14 år.

Íssóls hjem, i Østfold, grænser op til Udgård, med jætterne fra Glitterheim som nærmeste naboer. En invasion af jætter er på vej, og samtidig truer en alvorlig fare; et mystisk koppeudbrud hærger Østfold, og våbenføre mænd og kvinder bukker under i hobetal. Kun urten stormkrone kan bruges mod kopper, men stormkrone nægter at gro, når man planter den. Íssól har hørt, at der vokser vild stormkrone i massevis i Glitterheims bjerge. En skæbnesvanger nat tager Íssól til Glitterheim efter stormkrone, og det får en uventet betydning for Íssól og hele Østfolds skæbne.

Spændende fantasyroman, baseret på nordisk mytologi og gamle nordiske skikke, med træk fra slægts- og kærlighedsromaner. Bogen blander nutidig sprogbrug ind i et gammelnordisk univers, og som læser skal man lige vænne sig til, at ord som "seriøst?" bliver sagt i forbindelse med oldnordiske slægtsfejder. Når det så er gjort, er man virkelig godt underholdt og bogen læser nærmest sig selv. En hæsblæsende, actionfyldt historie med store følelser, en fantastisk kærlighedshistorie, og nogle dejlige karakterer i et helstøbt fantasyunivers.

Andre gode serier baseret på nordisk mytologi, er Odinsbarn


Sanddrømmeren


og SanddrømmerenAndre gode serier baseret på nordisk mytologi, er Odinsbarn og Andre gode serier baseret på nordisk mytologi, er Odinsbarn og Sanddrømmeren.

Lektørudtalelse

Af

Johanne Elvers Madsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2021-03-17


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021