Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Isola : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

355 sider

Udgivet

2020

Ophav

Katrine Engberg(forfatter)
Genre og formroman, politiromaner, krimi, romaner
Originaludgave

2020


Beskrivelse


Et makabert mord trækker tråde til Bornholm, hvor Jeppe Kørner tilbringer vinteren som skovhugger. Anette Werner må derfor klare det meste af opklaringen selv, men hun får uventet hjælp fra Esther, der finder spor i en gammel brevveksling. For alle krimifans


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2020

af

af

Christine Christensen

d. 22. sep. 2020

Et makabert mord trækker tråde til Bornholm, hvor Jeppe Kørner tilbringer vinteren som skovhugger. Anette Werner må derfor klare det meste af opklaringen selv, men hun får uventet hjælp fra Esther, der finder spor i en gammel brevveksling. For alle krimifans.

Fundet af en torso i en gammel læderkuffert sætter afdelingen for personfarlig kriminalitet på den anden ende, da det viser sig at offeret er halveret i levende live. Mens Jeppe slikker sine sår på Bornholm og forsøger at holde sig ude af efterforskningen, knokler Annette for at opklare det brutale drab alene. Jeppes veninde Esther er også rejst til Solskinsøen for at researche på en biografi om en afdød kvindelig antropolog, og da efterforskningen står i stampe, finder hun mulige motiver i en stak personlige breve.

Lettilgængelig og velskrevet krimi om hævn, venskab og fortidens spøgelser. Hvis man køber præmissen med de mange ret heldige sammentræf er man godt underholdt hele vejen, men det er absolut en fordel at have læst de foregående bind i serien.

Lægger sig i slipstrømmen af andre kvindelige danske krimiforfatterinder som Anna Grue, Sara Blædel og Inger Gammelgaard. Pernille Boelskovs krimiserie, hvor nyeste bind er Brudzonen, foregår også på Bornholm.


Jyllands-posten

d. 30. dec. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 30. dec. 2020


Berlingske tidende

d. 3. okt. 2020

af

af

Merete Reinholdt

d. 3. okt. 2020Informationer og udgaver

2020

Bog

Katrine Engberg

Alpha, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

mp3

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2022

E-bog

Katrine Engberg

Nota

2020

E-bog

Katrine Engberg

Alpha, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (online)

Katrine Engberg

Alpha