Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / idebøger

Inspiration til din fritid : kurvefletning, smykker med knob, børneunivers, kort for alle, maleri, trædrejning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

303 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2012

Ophav

Tage Pedersen(illustrator)

Christina Kjelsmark(illustrator)
Genre og formidebøger

Beskrivelse


Samling af tidsskriftet Hobby-Nyts og dets hjemmesides idéer til kreative projekter. Hvert projekt har en materiale- og værktøjsliste og trin-for-trin-anvisninger på fremstillingsprocessen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2012

af

af

Alma Lind Jensen

d. 3. sep. 2012

Bred målgruppe af mennesker, der elsker at fordybe sig i hobbyarbejde og kreativ produktion. Bogen er mest henvendt til voksne, men børn kan sammen med voksne også bruge mange af bogens anvisninger.

Hobby-Nyt er et tidsskrift, vi kender i bibliotekerne. Bogen er en samling af tidsskriftets og dets hjemmesides idéer igennem de sidste 10 år. Idéerne er ordnet i emner som: kurveflet, smykker med knob, børneunivers (hvor der er ting med appel til både drenge og piger), kort for alle, maleri og trædrejning. Idéer i forskellig sværhedsgrad designet af tilknyttede inspiratorer på tidsskriftet igennem årene. Hvert projekt har en materiale- og værktøjsliste og trin-for-trin-anvisninger på fremstillingsprocessen. Rigt illustreret og på en eller anden måde emmende af glæde og entusiasme. I det omfang produkterne lykkes vil de være anvendelige som brugskunst, gaver, indbydelser, dekoration mv.

Bogen er beslægtet med andre samlinger af hobbyaktiviteter så som Hele familiens hobbybog, 2006 og Familiens store hobbybog, 2002. Så dejligt med en ny bog til hylden.

God idé at samle de bedste designs fra Hobby-Nyts sidste 10 år og udgive dem i en selvstændig bog. Den skal nok blive lånt ud til de mange, der med sand dødsforagt kaster sig ud i den type - for visse andre - om ikke halsbrækkende så stensikkert nederlagsbefordrende projekter. Her er beskæftigelse til mange fornøjelige timer.Informationer og udgaver

2012

Bog

Illustratorer: Tage Pedersen, Christina Kjelsmark

Hobby-Nyt,Tempa