Gå til indholdInnovation i danske virksomheder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

182 sider

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Anmeldelser (2)


12. dec. 2012

Målgruppen er ledere og medarbejdere, der arbejder teoretisk og praktisk med innovation. Til opgaver fra og med godt gymnasieniveau.

Antologi på akademisk niveau med fokus på den innovation, som foregår i danske virksomheder. Bogen er et miks af teori og mange cases fra både de helt store virksomheder som fx LEGO, B&O, Mærsk og Novo Nordisk, og fra små og mellemstore virksomheder. Bogen er redigeret af Lars Gelsing, der er lektor og forsker på Aalborg Universitet. Bidragydere er foruden redaktøren, Rene N. Nielsen, Reimar Ivang, Jørgen Gulddahl Rasmussen og Mette Vinther Larsen. Antologiens 7 kapitler præsenterer begrebet innovation, begrunder og understreger begrebets vigtighed, og analyserer faktisk innovation i såvel store som små og mellemstore danske virksomheder. I det afsluttende kapitel skriver Gelsing under overskriften "Innovationsklemmen - en særlig udfordring for mindre virksomheder". Innovationsklemmen forstår jeg som især små virksomheders dilemma mellem at drifte omkostnings- og ressourcebevidst samtidigt med, at fokus også er på virksomhedens fremtidige overlevelse via innovation.

Andre bøger om innovation er fx Innovation i Danmark : hvordan danske virksomheder omsætter nytænkning til værdi, og ligeledes en antologi Innovation - tænk anderledes og gør en forskel. Nærværende bog har styrke i de mange cases om alle størrelser af danske virksomheder.

Akademisk antologi, der især vil tiltrække læsere på større biblioteker.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Arbejdsmiljø

Af

Niels Erik Karkov

Årg. 29 nr. 2 (2013)


Informationer og udgaver

Ebog

2015

Bog

2012