Gå til indholdBøger / faglitteratur

Inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

252 sider: ill.

Udgivet

2016

Ophav

Vibe Larsen(redaktør)

Bjørn Hamre(redaktør)

Lars Mikkes(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. sep. 2016

Forskningsantologi om inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde. Bogen har relevans for for alle pædagogiske faggrupper, som arbejder med børn og unge, og især for studerende indenfor disse faggrupper.

Antologien er i tre dele med fokus på hver af bogens tre begreber: inklusion, tværprofessionelt samarbejde og udsathed. Forfatterne analyserer på den pædagogiske praksis i daginstitutioner og skoler med fokus på disse tre begreber og viser på den baggrund pædagogiske veje frem.

Bogen er en teoretisk velfunderet, forskningsbaseret og meget interessant udgivelse for alle, der brænder for de udsatte børn og unge. Det er en sprogligt tung og krævende udgivelse, men en pædagogisk guldgrube af relevant viden.

Der er meget fokus på både inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde i den pædagogiske verden og den pædagogiske debat. Der findes derfor også megen ny og interessant litteratur om disse faglige begreber. Vil man fordybe sig yderligere, kan man læse videre i titler som Inkluderende skolemiljøer - elevernes rollerUdsatte børn og unge


og Udsatte børn og ungeDer er meget fokus på både inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde i den pædagogiske verden og den pædagogiske debat. Der findes derfor også megen ny og interessant litteratur om disse faglige begreber. Vil man fordybe sig yderligere, kan man læse videre i titler som Inkluderende skolemiljøer - elevernes roller og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 24. okt. 2016

af

af

Thomas Dam

d. 24. okt. 2016


Socialpædagogen

Årg. 74, nr. 4 (2017)

af

af

Tina Løvbom Petersen

Årg. 74, nr. 4 (2017)


Danske kommuner

Årg. 47, nr. 31 (2016)

af

af

Preben Siggaard

Årg. 47, nr. 31 (2016)


Dansk pædagogisk tidsskrift

2017, nr. 4

af

af

Niels Rosendal Jensen

2017, nr. 4Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Lars Mikkes

Frydenlund Academic, 1. udgave