Gå til indholdIngen udvej


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

368 sider

Udgivet

2023

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En kvinde og hendes to børn findes indebrændte. Manden i huset er forsvundet. Hvem har villet familien til livs? Er det den forsvundne ægtemand eller en udefrakommende? 3. del af serien "En Oxford-krimi", som er for alle, der værdsætter en god blanding af krimi og domestic noir


Anmeldelser (3)


18. feb. 2021

En kvinde og hendes to børn findes indebrændte. Manden i huset er forsvundet. Hvem har villet familien til livs? Er det den forsvundne ægtemand eller en udefrakommende? 3. del af serien "En Oxford-krimi", som er for alle, der værdsætter en god blanding af krimi og domestic noir.

Da et hus brænder ned til grunden i den lille by Oxford, kommer kriminalinspektør Fawley og hans team ved Thames Valley Police på et ubehageligt stykke arbejde. I huset findes liget af den 3-årige Zachary og hans mor Samantha, mens den ældre bror Matty reddes ud, dog for at dø af sine kvæstelser senere. Men hvor er ægtemanden og faderen Michael? Er Michael forsvundet, fordi det er ham, der har dræbt sin familie, eller befinder hans lig sig stadig i resterne af det nedbrændte hus? I serien om Adam Fawley og hans team er senest udkommet Skjult


Da et hus brænder ned til grunden i den lille by Oxford, kommer kriminalinspektør Fawley og hans team ved Thames Valley Police på et ubehageligt stykke arbejde. I huset findes liget af den 3-årige Zachary og hans mor Samantha, mens den ældre bror Matty reddes ud, dog for at dø af sine kvæstelser senere. Men hvor er ægtemanden og faderen Michael? Er Michael forsvundet, fordi det er ham, der har dræbt sin familie, eller befinder hans lig sig stadig i resterne af det nedbrændte hus? I serien om Adam Fawley og hans team er senest udkommet Skjult.

En veldrejet og spændende krimi, hvor læseren er fanget fra første side og der ikke er lagt fingre imellem, når der fortælles om obduktioner og forkullede børnelig. Til trods for det ret voldsomme plot, er der også plads til den behagelige, engelske atmosfære, med te-drikkende politistyrker og idylliske stenhuse. Selv om bogen er del af en serie, kan den fint læses uafhængigt.

Kan sammenlignes med andre spændende, engelske krimier som fx Skruestikken


af Flynn BerryKan sammenlignes med andre spændende, engelske krimier som fx Skruestikken af Flynn Berry.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 15. apr. 2021

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 27. apr. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2023

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021