Gå til indholdIngeborgs fortælling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

330 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romaner,

fantasyOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Ingeborg Agnarrsdatter er en af Asgårds valkyrier. Onde kræfter er på spil, og der er splid i de gamle kongeslægter. Ingeborgs familie er midt i konflikten, og det er op til Ingeborg at finde ud af, hvad der foregår. Action og romantik for unge (og gamle), der elsker fantasy, kærlighed og nordisk mytologi. Fra ca. 14 år


Anmeldelser (2)


2. sep. 2020

Ingeborg Agnarrsdatter er en af Asgårds valkyrier. Onde kræfter er på spil, og der er splid i de gamle kongeslægter. Ingeborgs familie er midt i konflikten, og det er op til Ingeborg at finde ud af, hvad der foregår. Action og romantik for unge (og gamle), der elsker fantasy, kærlighed og nordisk mytologi. Fra ca. 14 år.

Ingeborg er stærk, egenrådig og god til sværdkamp. Hun er knap så god til at væve og være ydmyg; karaktertræk, der ellers er i høj kurs hos bejlere. Der foregår noget fordækt i Asgård. En amulet med runemagi er blevet stjålet, og den kan bruges til at komme uset igennem gårdenes runeværn. Gårdafbrændinger og tyverier begynder at hærge, og Ingeborgs familie får skylden. Hvad er der i virkeligheden på færde? Og vil Ingeborg finde kærligheden? 1. del i serien "Asgårds døtre".

Virkelig spændende og medrivende fantasy, baseret på nordisk mytologi og gamle nordiske skikke. Verdensopbygningen, med den måde magi osv. fungerer på, folder sig ud i takt med historien, og det er tydeligt at mærke, at forfatteren har styr på myter, sagn og skikke. Det er helstøbt fantasy, men bogen har også træk fra både slægts- og kærlighedsromanen. Den har det hele: Action, kærlighed, en stærk hovedperson og en spændende verdensopbygning. Jeg glæder mig allerede til 2'eren.

Andre gode serier, baseret på nordisk mytologi med stærke kvindelige hovedpersoner, er Ravnenes hvisken. Bog 1


Odinsbarn


og "Ravneringene", hvor 1. del er OdinsbarnAndre gode serier, baseret på nordisk mytologi med stærke kvindelige hovedpersoner, er Ravnenes hvisken. Bog 1 og "Ravneringene", hvor 1. del er Andre gode serier, baseret på nordisk mytologi med stærke kvindelige hovedpersoner, er Ravnenes hvisken. Bog 1 og "Ravneringene", hvor 1. del er Odinsbarn.

Lektørudtalelse

Af

Johanne Elvers Madsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2020-10-05


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Ebog

2020